Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште еднаш ако ја дадат маратонската реклама на Т-Мобиле ќе го фрлам телевизорот!:uvo:
Овие ќе го јадат уште поише,само да влезе Иниеста наместо тој Педро,неможам да го поднесам,Сите напади ги сере!

Формацијата бе...:vozbud: Пеп е луд, тотално потполно откачено ЛУД!!! За второ да задржиме посед и можеби Иниеста во игра и би требало да го задржиме водството. На Алфа да им ебам рекламите глупи. Судијата е пичка, се гледа дека суди пристрасно :jaj:

Иниеста ИН Педро АУТ за второ...

а и жолтиов картон на Алвеш ме плаши.

ја видовте ли ситуацијата Рамос кога изведува слободен таму од нивната половина, а Меси беше на чекор од него и тој намерно проба да го погоди за втор жолт и Меси се тргна, ах педерче тој Рамос...

Стварно Педро почна да изненадува место шпринт да ојде тој оди десно и мотка.:tapp:
Ајде сеа одбранбени играчи да зачукаме во тимот и да го одбраниме резултатот, со овој резултат ќе сум препрепрепрепрерперперпрпезадоволен :smir:

Пак ќе го посрамотиме Реал? Нема смисла ова што им се случува :pos2:

Иниеста за Педрица и ќе падне уште некој гол ;)

Ме плаши само судијава да не ни опне црвен...

Стварно Педро почна да изненадува место шпринт да ојде тој оди десно и мотка.:tapp:
Ајде сеа одбранбени играчи да зачукаме во тимот и да го одбраниме резултатот, со овој резултат ќе сум препрепрепрепрерперперпрпезадоволен :smir:

Pedro e tapa koa igra od pocetok, ko rezerva bolje mi se pokazuva.
abe kakvo branenje rezultat Barca e tapa koa brani rez, garant ke primi gol... bolje vaka neka igraat, i Bojan moze mesto Pedro da vleze

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom