Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дечки честита победа и покрај тоа шо вечерва дома се пиеше и ми донесовте мн радос вамос барса:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Барса е најдобриот тим кој играл до сеа фудбал,везат по терен :toe:.Иначе може против тактика на Барса а тоа е 4-5-1 или 4-2-3-1 со крила:toe: Ако играш по отворено од ова не ти бега петарда:toe:

Па не за џабе е : MES QUE UN CLUB :)
Така.Инаку исто и како страсен навивач на Реал Мадрид,без разлика на се,ја гледам вистинската страна,и ќе речам дека и оваа година да освоите се,ќе биде заслужено,и баш ќе ми биде мило.Спортски поздрав:smir:

Ае честита нека ни е победата, на чекор сме до нова титула во Ла Лига, следно уште некоја утакмица во Шпанија па одиме кај жабарине да му направиме промоција на антикатанаџо систем :vozbud:

Барса е најдобриот тим кој играл до сеа фудбал,везат по терен :toe:.Иначе може против тактика на Барса а тоа е 4-5-1 или 4-2-3-1 со крила:toe: Ако играш по отворено од ова не ти бега петарда:toe:

glej sea bi trebalo da leta Pellegrini,pa apliciraj odma:helou:

2008/2009;2009/2010
Barcelona-Real Madrid 11-2:vozbud:

Не можев прееска, па еве сега.

Честито победа момци. Ви посакувам и оваа сезона како и минатата повторно да освоите се што можете, и уште многу пати да се радувате на успесите на Барселона.

И да, Чави е феномен. Штета што навлегува во години, па не ќе може уште долго да игра во добра форма.

Честитки уште еднаш. :smir:

glej sea bi trebalo da leta Pellegrini,pa apliciraj odma:helou:

2008/2009;2009/2010
Barcelona-Real Madrid 11-2:vozbud:
Озбилно само тоа е најдобра варијанта според мене:toe:,со што повеќе играчи во средина бидејки таму Барса е најдобра:toe:Ке чекаш некоја контра и можеби ке успееш да дадеш гол а после бункер целосен:toe:

Не можев прееска, па еве сега.

Честито победа момци. Ви посакувам и оваа сезона како и минатата повторно да освоите се што можете, и уште многу пати да се радувате на успесите на Барселона.

И да, Чави е феномен. Штета што навлегува во години, па не ќе може уште долго да игра во добра форма.

Честитки уште еднаш. :smir:

Фала ти, ценам коректни навивачи...

Чави е 30 години и може барем уште две да игра, ама се надевам ќе дојде неговата смена, Фабрегас.

Поздрав

Озбилно само тоа е најдобра варијанта според мене:toe:,со што повеќе играчи во средина бидејки таму Барса е најдобра:toe:Ке чекаш некоја контра и можеби ке успееш да дадеш гол а после бункер целосен:toe:

Испробани се сите тактики против БАРСА..но никоја не пали :barca:

citaj potpis:)

hahahaso.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom