Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
videoto e povike od dobro
no najdobro e toj del kade sto zadrid go deklasiravme so 6 komada
lele koga ke mi tekne so pravea xavi messi iniesta i kompanija so igracite na zadrid:pos2::pos2:auuu

tesko deka mozam da go zaboravam toj natprevar,tesko deka ke gi zaboravam solzite na iker i raul:vozbud: ,tesko deka ke ja zaboravam radosta na anri postignat po cetvrtiot gol,tesko deka ke zaboravam deka santiago se isprazni uste vo 80 min
ednostavno toj natprevar mi go prodolzi zivotot
da ocekuvame ovaa sezona deka ke bide slicna kako lanskata protiv zadrid

videoto e povike od dobro
no najdobro e toj del kade sto zadrid go deklasiravme so 6 komada
lele koga ke mi tekne so pravea xavi messi iniesta i kompanija so igracite na zadrid:pos2::pos2:auuu

tesko deka mozam da go zaboravam toj natprevar,tesko deka ke gi zaboravam solzite na iker i raul:vozbud: ,tesko deka ke ja zaboravam radosta na anri postignat po cetvrtiot gol,tesko deka ke zaboravam deka santiago se isprazni uste vo 80 min
ednostavno toj natprevar mi go prodolzi zivotot
da ocekuvame ovaa sezona deka ke bide slicna kako lanskata protiv zadrid

ne se zaboravaat licata na zadrigjanite koga gi gledaa nasite kako slavat :pos2::pos2::pos2:

:barca::barcafan::barca:

Сега прочитав дека Бојан можда ќе биде повикан за Светското првенство под 21 год, што би значело дека ќе го немаме од 24 Септември до 16 Октомври, а тоа би биле вкупно 6 утакмици:toe:.
Повеќе:Bojan to miss six games due to u-21 world cup

Да му посакаме среќа на Бојан. На вакви турнири се станува врвен играч.

Со лес играњето таму, и со некој трофеј да ни се врати! :tv:

http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/08/n090825106364.html

Жорќера потпишал со Гирона

Ти благодарам Жорќера за се што направи за нашиот омилен клуб и ти посакувам се најдобро во кариерата и со својте одбрани да ја донесеш Гирона во Првата Шпанска Лига

Конечно се ослободи место за Ојер :vozbud:

Сега прочитав дека Бојан можда ќе биде повикан за Светското првенство под 21 год, што би значело дека ќе го немаме од 24 Септември до 16 Октомври, а тоа би биле вкупно 6 утакмици:toe:.
Повеќе:Bojan to miss six games due to u-21 world cup

Се надевам дека и Тиаго ќе биде повикам на дечкото му е потребно едно вакво натпреварување за што поголемо искуство да собере а исто така очекувам и Џефрен да биде повикан

Конечно се ослободи место за Ојер :vozbud:

Па несум баш сигурен дека тоа место е за Оиер ништо чудно да го видиме Рубен Мино ... според мене поквалитетен е Мино но ќе видиме што ќе одлучи Газда Пеп Гвардиола :vozbud:

Oler Olazabal ima mnogu potencijal da stane vrven gollman...se nadevam deka ke ni bide 3-iot gollman ovaa sezona!

Се надевам дека и Тиаго ќе биде повикам на дечкото му е потребно едно вакво натпреварување за што поголемо искуство да собере а исто така очекувам и Џефрен да биде повикан

Убаво е да ги викнат Бојан, Тиаго и Џефрен но сепак мислам дека периодот на одржување на Светсково е малце повеќе утнат, требало да биде во лето, кога клубовите немаат натпревари, вака играчите имаат клупски обврски а Бојан и Џефрен ќе ни бидат и те како потребни на дел од тие натпревари. Исто глупо би било и доколку Пеп не ги пушти да отидат, работава никако не е, но сепак Пеп сигурно ќе го донесе најдоброто решение како за клубот така и за момците.

Прекрасно видео, ме наежи. Иначе забележив една ситуација уште на почетокот на сезоната, игравме со Бетис на кампот и резултатот беше 2-2 но со голот на Гудјонсен во 92ра стигнавме до целиот плен од тој натпревар. Сакав да кажам дека на еден начин овој гол на Гудјонсен и го реши шампионот.

Иначе еве уште еден клип од најдобрите моменти од оваа историска сезона.:)

Друштво поздрав до сите, нека ни е честита првата титула оваа сезона, и нека се множат. Јас одмарав една недела па не сум во тек со настаните од трансферите, дали нешто се смени во Барса, ај ако може некој во кратки црти нека напише дали има некои промени за последната недела.

Поздрав

Друштво поздрав до сите, нека ни е честита првата титула оваа сезона, и нека се множат. Јас одмарав една недела па не сум во тек со настаните од трансферите, дали нешто се смени во Барса, ај ако може некој во кратки црти нека напише дали има некои промени за последната недела.

Поздрав

Ништо посебно друже, Чигрински е актуелен сеа по се изгледа само цената на трансферот не е договорена.

Еве што вели Лапорта ...

However, he said the negotiations to sign Chygrynskiy have been far from straight forward. “It’s a complicated deal. He’s the favourite player of the owner of the Club, Rinat Akhmetov, and they also want Ukrainian defenders in the team. They’ve asked us for a lot of money and the director of football and his staff are negotiating. I believe we’ll reach a solution in the end”.

И друга новост Силвињо потпиша за Манчестер сити.

Ништо посебно друже, Чигрински е актуелен сеа по се изгледа само цената на трансферот не е договорена.

Еве што вели Лапорта ...

However, he said the negotiations to sign Chygrynskiy have been far from straight forward. “It’s a complicated deal. He’s the favourite player of the owner of the Club, Rinat Akhmetov, and they also want Ukrainian defenders in the team. They’ve asked us for a lot of money and the director of football and his staff are negotiating. I believe we’ll reach a solution in the end”.

И друга новост Силвињо потпиша за Манчестер сити.

Благодарност до Силвињо за се што направи, а да се надеваме дека ќе дојде Чигрински

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom