Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
i koga ronaldo nema da igra poradi crven??

INAKU SFANITE !!!

PEP GO IGRA BUSQUETS, BIDEJKI GO SPREMA ZA JANUAR I FEBRUAR KOGA TOURE KE BIDE NA AFRICKIOT KUP.. AJ U KURAC, SHO NE E JASNO? 10 PATI GO IAM VOA NAPISHANO

Ќе поднесат жалба бе. Ураганот ќе помине низ федерацијата и Кристина ќе игра. Еден натпревар вака судиите да згрешат во нивна полза, ок, се случува. Ама секој натпревар бе?

^ E богами без манекенката ќе го јадат стапот на Местаља.

не можат тие да победат на друг начин,освен на овој начин со глумење на пенали:tapp::tapp: ајде сеа Барса да победи и ништо друго не е битно
еве го почнува преносот на алфа

toa e toa
koga ima pari perez se e mozno
no ke vidime do koga taka ke pobeduvaat,sekogas nemozat da pobeduvaat taka
a inaku ne mi se svigja buskets ako igra
se posigurno e mislam deka ture ke si zamine a najverijatno i pep kako toa da go saka

Судијата бил Каталонец,да му ебам се што си има,предавник глупав.

Ajde pak so Busquets pocnuvame...Ok e samo se nadevam deka pobedata ke bide nasa...

VAMOS BARCA

I ne se zamarajte so zadrigjanive...gi ebavmo tie!!

Ајде барселона ..тепајте и вие ..бар да имам чаре и од барселона ..заради парите ..
Vamos Barca!

Па само ние можеме вакви голови да примаме,:tapp:
Иначе голот на душа на Бускетс и на Валдес, ај ваљда ќе се свести Пеп.

Ај бе више преку К*Р со овој кретенов Бускетс(место Јаја да си игра)....Валдес најмалце е крив иако малку несмасно реагираше,ама ај добро играме па ке даеме ваљда гол!
п.с.
Овој коментаторов :drk: на “хиперталентираниов’’

У курац со тоа форсирање на Бускетс. Не му беше доволна поуката на Пеп од класикото сеа пак на тежок меч го ставил. Колку ме нервира играчот просто невероватно.

Ај бе више преку К*Р со овој кретенов Бускетс(место Јаја да си игра)....Валдес најмалце е крив иако малку несмасно реагираше,ама ај добро играме па ке даеме ваљда гол!
п.с.
Овој коментаторов :drk: на “хиперталентираниов’’

По криви ми се некако тие дефанзивците што допуштија Адријан да ги надрипа отколку Бускетс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom