Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bb[noone];3128263 напиша:
Сепак вечер е официјално :vozbud:

Јеботе логика :) Значи Барса не беа шампиони до натпреварот во кој им го дадоа пехарот :)))

Ете го Лео, го држит денешниот Франс Фудбал, убо си пишит таму...

Уште многу вакви да освојвит во блау грана комбинација! :)

Ајде нека му се множат наградите,здравје боже наредна година пак да си ја земе.:vozbud:

Ajde cestito neka mu e na Messi...

Ova e nov rekord so najmnogu glasovi...i da od najdobrite 5-mina,4 se igraci na BARCA! CESTITO!:barcafan:

cestito avatarce moe:) CESTITKI DO LIONEL MESSI OD SE SRCE,pa da mu se mnozat uste mnogu mnogu drugi nagradi kako sto kaza Serpico vo dresot na Barcelona:)

sport_750-185x250.jpg

BALLONS D’OR
Messi, the winner. Today will be officially announced the award’s winner, which will be for the best player of Europe.
Ibra, goal-scorer. ‘There’s nothing better than scoring a goal against Madrid’
In the picture: Ibrahimovic posed for Sport the day after he decided “el Clásico”.​
Milito could play tomorrow in Jerez.
Marquez signed his renewal and will play in Barça for, at least, two more seasons.
Confidential: A doctor said Ibra and Messi could play just hours before “el Clásico”.

Насловната на Спорт

п.с
Нека му е честито наградата на Меси

политики,ова требаше да се случи и минатата сезона,ама....
честито да му е и нека продолжи со прекрасната игра и редењето трофеи по полиците :smir:

Нека му е честита наградата на Меси, сосема заслужено си ја освои. :smir:

Нека му е честита наградата на Меси и уште многу овакви да си ги дочека:)

se znaese mnogu odamna koj ke ja osvoi nagradata,samo me cudi so bara pederceto na vtorata pozicija
spored mene i treto mesto mu e mnogu na toa arogantno govedo oti ne pokaza nisto izminatava sezona so pomina

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom