Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беше Милан верувајте 3 гола ќе примивме, многу слаба игра.:nerv::nerv:

Сериозен си? 95% се играше на нивната половина, правевме добри шанси, само како и на минатиот натпревар Русите имаат премногу среќа. Играат само во одбрана, 2 пати се на се стигнаа до Валдез. Како поинаку да играш против бункер? Мразам вакви екипи.

Да беше Милан верувајте 3 гола ќе примивме, многу слаба игра.:nerv::nerv:
teši

За прво полувреме можам да кажам исто како со Осасуна ние напаѓаме,тие се бранат нон стоп,само разлика е што Осасуна шутна 2-3 пати на гол,а овие не поминаа средина.Ај у второ да дадеме еден гол па после нека свиркаат,само да не пимиме пак у 90:)

Ti si netacen, brat. Da ne te zalaza rezultatot so RM. Milan bese katastrofa ne zasluzija da pobedat veruvaj mi nie ke gi gazeme Milan samo so i oni ke se branat so site so gi imaat

:tv:

Многу тешко дека ќе го скршите отпорот, а и може да ве изненадат со некоја контра. Со шут од далечина можда ќе постигнете гол.

Aлвес еден саглам центаршут немаше. Има денови дожд од топки за напаѓачите ќе даде, а има денови како овој кога една топка не нафрли како што треба.

што е ова бе уште 5 минути,0-0,ццц ајде нека дадат гол,рубин казан да не се можело да се победат ебаго :lud::nenene: ...лелеее анри :Ѕ

Од овакви екипи не ми се гледа фудбал.

У КУРАЦ ДА ИДАТ!

e aj de ne e do tolku zagrizuvacki rezultatot.So Inter treba obazvezno da tepame,i so Dinamo resavackiot duel.Sto se odnesuva do igrata Alves tapa(slicna igra ko so Chelsea lani).Henry sutira ko na trening da e:tapp:

Cim sum pisal tuka se znae koj sme. ti ne se sekiraj za mojot avatar i korisnicko ime. A eve nereseno topovi. Pusti sea pak kanal petce zemi si soncogledce i mozes pivce deka ladno u kiev da se stoplis i uzivaj si :):)

da si misli covek deka imaat 100% efekt.Se usravte srede Milano so Kiev,isto i so Barca,a i bogami posledni ste.Ne vi lici da se izigravate perfektni:nesvest:

Ебати фудбалот, ебати!!! Па не знам зашто не ги викнат и навивачите да се симнат пред гол, да им ебам тоа ескимите....

ПС. Не игравме толку лошо:toe:

decki glavite gore,odime napred nisto strasno.Na takva temperatura cigara ne moze da zapalis,e kamo li da trcas 90.Sansata ja utnavme vo nas teren,zatoa denesniot mec ne treba da ne cudi:smir:

После ваков резултат и натпревар нема што да се пише, освен да чекаме и Интер да изигра нерешено и да останеме на врвот, а во наредните 2 кола да ги освоиме 6те бода а со нив и пласман во 1/8 финалето и заверување на 1то место.

Иначе мора да се признае дека Рубин се страшно организирана екипа, тешко некој од големиве ке може да ги добие на нивен терен :toe: а исто треба да се признае дека премногу вртиме околу шеснаесетникот, без идеа, на некои моменти ме потсети играта од последната сезона во времето на Рајкард :toe:.

И друго, сигурен сум дека тепаме на следните со Интер и Динамо :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom