Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вашиот напад се посра во финалето.:pos2::pos2:

Незнам кој ја почна оваа глупа дебата ама едно е јасно. Ман Утд никогаш не изигра со таа формација. Rooney ronaldo Berbatov. Јас како шо гледав цела година беше Rooney Ronaldo Park i чат пат играше тој мрзливиот Бербатов. за тевез да не зборам греота е.

Незнам кој ја почна оваа глупа дебата ама едно е јасно. Ман Утд никогаш не изигра со таа формација. Rooney ronaldo Berbatov. Јас како шо гледав цела година беше Rooney Ronaldo Park i чат пат играше тој мрзливиот Бербатов. за тевез да не зборам греота е.
Сега јас ли сум крив што не играле никогаш со таа формација?

ajde ostajte tie muabeti...gi tepavme i sega nemaat nikakvo pravo da se zalat zatoa sto se bese fer!

Bienvenido Ibrahimovic

Можен состав за вечер:
Olk95VDtY7.jpg

Продавам фуш дрес од Ибра цена по договор:pos2:

со здравје да си го служите, реков Максвел цревата да му ги вади на педерот роналдо а Ибро 5 пати да го праќа касиљас во неговата мрежа!!!

Ајде честито нека ни е Ибра, и се најдобро во дресот на Барса, да постигне дупло голови од Ето.

А на Ето фала му за се што стори за Барса, ќе остане легенда на каталонскиот клуб. Со среќа понатаму и на него.

Пратете го Мурињо за месец-два како изјавува дека Ето е најдобар фудбалер во светот.:tapp:

Пратете го Мурињо за месец-два како изјавува дека Ето е најдобар фудбалер во светот.:tapp:
Хаха во право си.Кога беше во Челзи Дрогба беше најдобар,а сега Ибрахимовиќ беше најдобар нареден 100% е Ето:pos2:

Ајде уште 25 минути. Ако е тоа составот горе и формацијата, не очекувам многу. Ќе треба да чекаме да се комплетира целиот тим, и да се игра вообичаената 4-3-3 формација, па тогаш да ја видиме вистинската Барса.

Нешто линкови за гледање?

Хаха во право си.Кога беше во Челзи Дрогба беше најдобар,а сега Ибрахимовиќ беше најдобар нареден 100% е Ето:pos2:
Кога беше во Челзи , не се сеќавам за кој збореше.Ама или беше Дидер или беше Френк , сега Златан беше најдобар , сега ќе биде Самуел.:tapp:

Па уште полошо бе друже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom