Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А, да не бидат мирни и навивичите на Барса говори и следниот податок. Договорот на тренерот со екипата од “Камп Ноу„ истекува на 30 јуни во 2010 година. Според медиумите на Пиринеите се најавува дека во наредната година Гвардиола ќе си замине од клубот, а негова дестинација ќе биде некоја од екипите во Италија.:tapp::tapp::tapp::tapp:

Некој изгледа нема друга работа.

abe jas svarno neznam so cekaat rakovodstvoto na barsa,oti ne zimaat nikoj igrac
eve pvie od zadrid od petok ke pocnat i so trening a nie aber nemame za da zemime igraci

pa ne zemaat zato sto ne sakaat da davaat pari,poznata e Barcelona po ova rabota.Ne gledas za filipe davaat 8 milioni sto spored mene e premalku

http://sportdenes.com/fudbal/shpеkulacii/Аko-nе-dojdе-vilja-togash-А-forlan.html Ако не дојде Виља ќе тргнете по Форлан што според мене би била голема грешка:toe:
На ваша жалост ќе дојде Виља и нема да тргнеме по Форлан.

http://www.dailymotion.com/video/x8iljm_rivaldo_sport

Една легенда на Барса Ривалдо гледајте:vozbud:,голот со ножички:vozbud:.Ерата на Ривалдо заврши со доаѓањето на Роналдињо ,ерата на Роналдињо продолжи со Меси.Секогаш Барса имале екстра фудбалери во вистинска смисла на зборот:pipi:
Тогаш ни требаше победа за да играме ЛШ наредната година и на крајот кој друг ако не Ривалдо за 3:2 плус направи хет трик и сите 3 беа добри голови.:smir:

Ќе земеме ли некој играч или тешко ?
Не дека сме слаби ама ни требаат некој нов играч да потрошиме некое евро:baeh:или Пеп ги урочил парите во банка па наредна година ќе ги троши:pos2:

se nekako mi kazuva deka real ke ja osvojat LS narednata godina oti se igra na nivni teren

a ova se samo spekulacii ili vistina e deka pep mu e lut na laporta zaradi losiot transfer period do sega

Грешка си... нека дојде Виља ќе ја направи уште поинтересна оваа сезона, затоа немам ништо против. :)
Ај нека биде такој,како што викаш.

Ова што го пишува за Аршавин го пишува и на Спорт ес а е изјавено за Радио ком така да држи вода целиот муабет но не верувам дека сега Пеп би го земал, а за ова второто тешко дека ќе дојдеме до услугите на Рибери освен ако не ни го дадат за некојси 40 милиони евра што е невозможно после трансфер политиката на Реал и дигањето на цените до плафон.

Сега за сега сме многу мирни на пазарот, но очекувам деновиве Виља да потпише за нас а исто и Фелипе кога веќе не го лапнавме Жирков. Хенриќе ќе мора да го вратиме од позајмица.

Освен напаѓач и лев бек повеќе од потребен ни е и некој креативец кој би бил замена за Чави и Иниеста, но моментално таков добар играч а воедно и слободен или лесно достапен односно да не биде премногу скап не гледам во овој момент.:toe:

Редно е веќе да земеме некој играч сите клубови зедоа само ние не сме зеле еднаш засекогаш да го земеме Филипе за да не го лапне некој друг и да дојде веќе еднаш Виља во пакет со Мата и да го вратиме Хенриќе од позајмица и да ги подполниме празните места е тоа се бара од Барса во овој трансфер период.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom