Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-...vrati-so-mislitе-na-duеlot-protiv-tcеlzi.html

interesen fakt za messi
sezonava so pomina messi izigral 49 natprevari,a vo toj 49 natprevar vrz nego bile napraveni 140 prekrsoci.pa so e mnogu mnogu e,samo za srekja na barsa a za nesrekja na dusmanite toj ne se povredi
veruvam i narednata sezona ke nema problemi so povredite kako lanskata so imase koga ne igrase pola i povike sezona

Меси против Челзи заработил повреда која ја довела неговата кариера во прашање?

Каков новинарски аматеризам ееееј....!!! Прв пат слушам дека повреда на мускул може да му ја прекине кариерата на некој фудбалер.

Жити све не ставајте веќе линкови од овој сајт. Многу се лоши. Го препишуваат насловот од странските весници и си ја измислуваат колумната со се’ цитати.

Виља нека ја купи куќата од Гудјонсен и завршена рбота нема што да бара.:smir:

Меси против Челзи заработил повреда која ја довела неговата кариера во прашање?

Каков новинарски аматеризам ееееј....!!! Прв пат слушам дека повреда на мускул може да му ја прекине кариерата на некој фудбалер.

Жити све не ставајте веќе линкови од овој сајт. Многу се лоши. Го препишуваат насловот од странските весници и си ја измислуваат колумната со се’ цитати.

"Доколку екипата дојде и се обидува да игра фудбал против нас, тогаш добро. Но Челзи не сакаше да игра фудбал. Тие едноставно одбиваа. Тешко е да се верува дека тим кој беше шампион во Премиер лигата и пред една сезона стигна во финалето од Лигата на Шампионите може да игра така" - изјави Лионел Меси, кој сосебе носи лоши спомени од дуелите со Челзи. Имено, во годините кога Меси ја започнуваше својата кариера пред неколку години на Стенфорд Бриџ заработи тешка повреда по која беше доведена неговата кариера во прашање.

Aj белким не си до толку ќорав...

ocekuvam ako dojde vo barsa deka ke stane golem talent i vednas ke bide povikan vo selekcijata na brazil za SP narednata godina,i onaka nemaat kvaliteten lev bek brazilcite

e ocekuvam do slednata nedela Villa da potpise za nas...

"Доколку екипата дојде и се обидува да игра фудбал против нас, тогаш добро. Но Челзи не сакаше да игра фудбал. Тие едноставно одбиваа. Тешко е да се верува дека тим кој беше шампион во Премиер лигата и пред една сезона стигна во финалето од Лигата на Шампионите може да игра така" - изјави Лионел Меси, кој сосебе носи лоши спомени од дуелите со Челзи. Имено, во годините кога Меси ја започнуваше својата кариера пред неколку години на Стенфорд Бриџ заработи тешка повреда по која беше доведена неговата кариера во прашање.

Abe i star_dust mislese na starite dueli koga Del Orno zaraboti crven!
A ustvari messi si prodolzi da igra na toj duel bez nikakvi problemi!
Barem ja taka mislam!

P.S.sry za latinica

За пред неколку години зборам де. Кога ги тепавме 1-2 на Стемфорд бриџ и изигравме 1-1 на Камп Ноу.

Меси тогаш на втората утакмица го повреди квадрицепсот на левата нога. Оваа сезона не се повреди против Челзи.

Ама ај белким не си ја напишал ти колумнава...

Sport.es is reporting that Barcelona are tracking Ukraine and Skakhtar Donetsk centre-back Dmytro Chygrynsky (22)

http://www.ukrainiansoccer.net/?controller=publication&action=item&id=79278

Barsa se interesira za Srna i Chygrynsky

Name Dmytro Chygrynsky
Position Defender
DOB Nov 07, 1986
Age 22
Birthplace Izyaslav-Khmelnytska oblast,Ukraine
Height 1.90m
“ Shakhtar just won the Uefa cup and we this is a great club. I`m flattered with the Barca interest but for the time being I`m staying in Shaktar”, concluded Chygrynskiy.
Ништо од Чиргински.Па и подобро што не доаѓа.Не е квалитетен за клуб како Барса.

As well as Chyhrynsky they have also targetted Filipe Luis and Bruno Alves, both of whom could cost somewhere in the region of €20 million also.

i ova interesno :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom