Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kako i so se ocekuvase silvinjo si zamina ama ne veruvam deka ke prodolzi nekade da igrae zasto e okolu 35 godini,vazno dovolno dadi za barsa vo ovie 5 godini

треба да си оди силвино стар е ке оди во пензија.:toe:

Благодарам Силвињо за се што направи овие 5 години за Барса кој најверојатно нема да ја продолжи кариерата т.е ќе се прости од фудбалот , нека му е со среќа во животот еве некои слики од него
13-07-04_Presentacion_Sylvinho_08.jpg
13-07-04_Presentacion_Sylvinho_06.JPG
160704_PartitBanyoles_Sylvinho.JPG
11-09-04_FCB-SEVILLA_02.jpg
16-11-05_Sylvinho_y_Rijkaard_01.jpg
27-09-04_web_socios_01.jpg
bf1f8093.jpg
BF1F2752.JPG
masfotosdundeefcb1_x19x.jpg
sylvinho-fcb-celtic.jpg
sylvinho-fcb-shaktar.jpg
_M3_9610.JPG

celebracion__M3_5351.JPG
FC.BARCELONA_-_MANCHESTER_UNITED_FINAL_CHAMPIONS_27-05-09_x32x.JPG
celebracion__M3_5365.JPG

Вака го испраќам Силвињо од Барса :smir:
Чао Силвињо.

Хахаха Пеп нема шанси да ги продаде Туре и Кеита за Анри и Ето може,Анри може да го продадеме на Сити ќе дадат доста пари за него,а Ето може да се трампа со Ибрахимовиќ.

nema ni anri da si ode nitu keita nitu ture tuku samo eto,toa e povike od sigurno
pep e resen da go prodade eto i tocka,samo neznam so vidi vo eto tolku loso za da go prodade,dali oti slabo igra so glava dali oti sam neznae da si sozdade sansa za gol ili pa e nesto drugo:toe:

nema ni anri da si ode nitu keita nitu ture tuku samo eto,toa e povike od sigurno
pep e resen da go prodade eto i tocka,samo neznam so vidi vo eto tolku loso za da go prodade,dali oti slabo igra so glava dali oti sam neznae da si sozdade sansa za gol ili pa e nesto drugo:toe:

verojatno misli deeka se istroshil veke eto'o...:toe:

Затоа во моментов има многу подобри напаѓачи од него.

Затоа во моментов има многу подобри напаѓачи од него.

Е колку појаки можат да бидат. 36 гола даде сезонава. Како и да е нека реши Пеп што ќе прави само Ибра не дај боже да дојде. не дека многу сум по Форлан, ама поарно он одколку да го гледам Ибра у дресот на Барса.

Ќе заборавев: Силвињо фала ти за се што направи за овој клуб

abe iskreno i forlan i ibra mi se svigjaat,moze malku povike ibra(kako fudbaler mislam da ne pomisle nekoj za nesto drugo):pos2:
forlan e 30 godini,a ibra e pomlad ama ne znaeme kako ke se navikne vo spanskata liga a ako ne se navikne vo prvata godina kako so bese slucaj so hleb ke bide mnogu tesko. istoto vazi i za benzema nesto mnogu se zboruva deka benzema i ibra ke doagjaat

Е колку појаки можат да бидат. 36 гола даде сезонава. Како и да е нека реши Пеп што ќе прави само Ибра не дај боже да дојде. не дека многу сум по Форлан, ама поарно он одколку да го гледам Ибра у дресот на Барса.

Ќе заборавев: Силвињо фала ти за се што направи за овој клуб
Можеше и 50 да даде ама кога промашува 100% шанси тоа му е.
Иначе боље од него се:Виља,Бензема,Агуеро,Торес,Ибрахимовиќ,Пато,
Пандев...

Торес нема да игра во никој шпански клуб освен во Атлетико Мадрид. Го има изјавено тоа и го почитувам тоа многу.
Бензема е добар играч, со огромен потенцијал, но не е докажан во голема лига и мислам дека е многу голем ризик да игра таков играч во нашиот тим.
Пато нема да си оди од Милан, премногу ќе биде и Кака и Пато да си одат во пакет од Милан.
Ибра = Најдобриот напаѓач во светот. Незнам зошто сите мислат дека нема да се снајде кај нас. Нему баш му одговара отворен фудбал, напаѓачки... има техника има брзина, има неверојатно чувство за гол. Перфектен е Барса. Единствена маана е што е многу тешко изводлив овој трансфер и тоа што Ибра е многу скап.
Виља е играч којшто може да се снајде многу добро во Барса, докажан е во Шпанија и греота е таков КЛАСА играч да игра во Валенсија. Ако дојде овој би бил многу среќен, зошто знам дека го познава шпанскиот фудбал, добар техничар е, ретко промашува пред голот и во состојба е сам да си изгради позиција за гол.
Пандев.... незнам кај го стави него пред Ето, човекот едноставно неможе да игра во овој систем на Пеп. Башка тоа што Ето е едно 2-3 класи подобар од него:smir:

Се на се... би сакал да го видам Ибра во Барса, или пак Виља. НО само АКО Ето си оди. Таков спортсмен и таква личност неможе да се најде толку лесно. Игра 5 години за нас и веќе е легенда на Барселона, трет на листата на најдобри стрелци на клубот.:smir:

Торес нема да игра во никој шпански клуб освен во Атлетико Мадрид. Го има изјавено тоа и го почитувам тоа многу.
Бензема е добар играч, со огромен потенцијал, но не е докажан во голема лига и мислам дека е многу голем ризик да игра таков играч во нашиот тим.
Пато нема да си оди од Милан, премногу ќе биде и Кака и Пато да си одат во пакет од Милан.
Ибра = Најдобриот напаѓач во светот. Незнам зошто сите мислат дека нема да се снајде кај нас. Нему баш му одговара отворен фудбал, напаѓачки... има техника има брзина, има неверојатно чувство за гол. Перфектен е Барса. Единствена маана е што е многу тешко изводлив овој трансфер и тоа што Ибра е многу скап.
Виља е играч којшто може да се снајде многу добро во Барса, докажан е во Шпанија и греота е таков КЛАСА играч да игра во Валенсија. Ако дојде овој би бил многу среќен, зошто знам дека го познава шпанскиот фудбал, добар техничар е, ретко промашува пред голот и во состојба е сам да си изгради позиција за гол.
Пандев.... незнам кај го стави него пред Ето, човекот едноставно неможе да игра во овој систем на Пеп. Башка тоа што Ето е едно 2-3 класи подобар од него:smir:

Се на се... би сакал да го видам Ибра во Барса, или пак Виља. НО само АКО Ето си оди. Таков спортсмен и таква личност неможе да се најде толку лесно. Игра 5 години за нас и веќе е легенда на Барселона, трет на листата на најдобри стрелци на клубот.:smir:

leleeeee lavista sosema se slagam so tebe,isto kako jas so planirav da pisam
za villa i ibra mislam deka vednas ke se prilagodat na igrata na barsa iako za villa e malku tesko deka ke dojde vo barsa oti real se dosta zagreani a nego i nekako se mislam deka ibra e noviot napagjac na mestoto na eto
benzema nekako i ne mi se svigja oti nekolku pati go imam gledano vo lion i nema nisto pokazano i neznam kako ke se snajde vo barsa
i aguero e dobar i on moze dobro da se snajde vo barsa ama tesko deka ke go prodadat ovaa sezona

Прв избор за мене дефинитивно е Ибра.

Сакам да видам како ќе изгледа нашата игра со играч што знае да даде гол со глава.

Ибра ќе биде корисен и против тимовите што играат бункер затоа што знае да распали од 30+ метри.

Нормално Пеп ќе мора да го натера да биде помалку себичен и повеќе да трча, ама и тоа нема да биде толку голем проблем затоа што Пеп докажа дека одлично се поврзува со играчите.

Виља е како технички подобра верзија на Ето. Знае да дрибла и има малце пософистициран шут ама другото е исто.

Најновите вести од шпанските весници се дека Пеп и Чики завршиле со планот за следната година и тој изгледа вака:

Примарна цел е Рибери.

После следи напаѓач. Пеп направил листа по приоритет што според Спорт изгледа вака:
1. Ибрахимович
2. Виља
3. Форлан

Ќе се земе уште еден CM и лев бек, а можно е да пристигне уште еден одбранбен играч.

Бојан не оди никаде, а Енрике е скоро сигурен дека ќе се врати. Останува уште да се решат судбините на Касерас и Хлеб.

На Ето ќе му се понуди договор со намалена плата. Ако прифати останува ако не ќе го продадат.

larson go sovetuva ibra da odi vo barsa
nekako se posiguren sum deka ke go kupat ibra

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom