Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако вечерва Барса ја игра својата игра тогаш титулата ќе биде многу блиску. Со Челзи се покажа дека физичката игра не одговара премногу, но Манчетер има сосема друг стил на игра и очекувм напаѓачки фудбал од двете екипи, иако во вакви натпревари може да видиме и позатворени формации.
Во одбраната се надевам дека ќе биде или Силвињо или Касерес, а Туре во средината. Прашање е при евентуални продолженија дали Иниеста и Анри ќе издржат со оглед на повредите.

Ако вечерва Барса ја игра својата игра тогаш титулата ќе биде многу блиску. Со Челзи се покажа дека физичката игра не одговара премногу, но Манчетер има сосема друг стил на игра и очекувм напаѓачки фудбал од двете екипи, иако во вакви натпревари може да видиме и позатворени формации.
Во одбраната се надевам дека ќе биде или Силвињо или Касерес, а Туре во средината. Прашање е при евентуални продолженија дали Иниеста и Анри ќе издржат со оглед на повредите.
Затоа ќе ја завршиме работата за 90 минути.

И да врне и да вее и бура да коси Пујол титулата во Барселона ќе ја носи .. :vozbud:

Ви посакувам среќа, пред се да има добар фудбал.

Ајдеее само уште саат и 10 мин почнува големото финале !!! Адреналинот расте ли расте а срцето чука се посилно и посилно !!!
Нека ни е со среќа вечер и да ја запечатиме прекрасната сезона со уште еден трофеј. Позз КАТАЛОНЦИ и се читаме покасно.

Очекувам супер фудбал, и се надевам дека ќе победи подобриот. Немам што друго да кажам, сите зборови ги чувам за постфиналното славје....:vozbud:
Спортски поздрав.

Да си посакаме среќа и објективно судење за вечерва, нека победи подобриот.

Очекувам добар натпревар вечерва и атомски фудбал, и не се сомневам дека ке биде така. Ајде со среќа и нека победи подобриот.:smir::tv:

Со среќа каталонци и да се надеваме да славиме титула,само не ми се допаѓа што игра Бускетс прва постава а не Кеита ама ајде Пеп си знае најубаво.

oo Oshea im igra desen bek,on e baven pa treba da ocekuvame pep da igra po taa strana preku iniesta i henry..mm ubavo ubavo :)

Навивачи:helou:што и да се случи после овој натпревар се надевам дека ке бидеме сеуште пријатели:toe:само дај боже да има супер судење а за другото да не се секираме има кој да мисли на тоа,тие што треба да ги гледаме епа со среќа ама МАНЧЕСТЕР да има повеќе среќа:vozbud:

Каталонци со среќа нека ни е. Уште 45 минути имаме до финалето. Срцево мислам дека ќе ми излезе од гради едвај чекам да почне. Уште малку тргам кај еден другар да ја гледаме утакмицава, па се читаме после 23:00....се надевам ќе бидеме среќни и ќе славиме титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom