Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ete sto ni se sluci za ne zalaganjeto na eto i normalno kaznata ne stigna
duri i sudijata penal ni podari a eto ne mozese ni toa da go iskoristi koj sto imase malku srekja i golmanot na majorka

И пенал промаши? Еее уште колку гола треба за да се надминат тие 107 на Реал?

Епа фино уште две кола ни требаат 4 гола реално е да се постигнат..

Не се замарајте толку со головите. Важно се знае кој е шампион. Уште една титула наредна среда :vozbud:

Сега Барселона ја очекува најголемиот предизвк. ЛШ финале.
И покрај огромниот успех и рекордниот меч против реал со 2-6 освоен куп и шпанско, ЛШ финалето ќе биде многу потешко..

Сега Барселона ја очекува најголемиот предизвк. ЛШ финале.
И покрај огромниот успех и рекордниот меч против реал со 2-6 освоен куп и шпанско, ЛШ финалето ќе биде многу потешко..

Ke bide interesno finale, igrat najdobrite klubovi vo svetot ke bide neizvesno do samiot kraj

cestito titula

Поздрав КАТАЛОНЦИ!
Нека ни е честито титула во ЛаЛига,а за ова денес шо изгубивме не се секирајте
голема работа:smir:.

Со едно задоцнување нека ни е честито титулата. На екскурзија кога разбрав дека сме ја освоиле цел хотел на нозе го дигнав:vozbud:. Ги имаме двете шпански титули годинава, да ја земе и европската и дефинитивно ова ќе ни биде најуспешната сезона досега.

abe ne mi e tolku krivo so izgubi barsa ama mnogu ke mi bide krivo ako ne se pominat tie 107 gola na onie od zadrid,tolku se blisku da se pominat tie 107 gola i ako ne se pominat ke mi bide najkrivo.ama ako i vo narednite 2 natprevara pep izleguva so B timot tesko deka ke se pominat
a ova za eto svarno me zagrizuva,kako mozese da promase volku sansi pa na krajot i poklonot od sudijata ne go iskoristi.da se nadevame deka nema da bide vaka so mancester

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom