Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер...подобро неможеше!

Повеке би сакал 2:2 и без жолти на чави, алвес, пујол, ето...одошто победа на Местаља со некој жолт на предходно споменативе.

Меси е ЦЕЛОСНО одморен...денес играше само пасивна улога, ги немаше неговите втрчувања во празно...по нашки кажано си го ладеше денес. :)
И незнам дали се приметува, но за разлика од предходната сезона Меси сега ми изгледа многу повисок...кузнае какви хемии му бутаат.
Тоа и мислам беше целта на овој натпревар, да не се замараат многу и пред се да се избегнат жолтите картони. Овој бод на крајот може да се покаже клучен.

За Меси така ти се гледа, затоа што снимката е таква, поиздолжена.

Повеке би сакал 2:2 и без жолти на чави, алвес, пујол, ето...одошто победа на Местаља со некој жолт на предходно споменативе.

Меси е ЦЕЛОСНО одморен...денес играше само пасивна улога, ги немаше неговите втрчувања во празно...по нашки кажано си го ладеше денес. :)
И незнам дали се приметува, но за разлика од предходната сезона Меси сега ми изгледа многу повисок...кузнае какви хемии му бутаат.
messi1.jpg
messi1.jpg

Ima razlika?

Не бе, така ти се чини, изгледа до новиот фриз е работава со висината;) или можеби сеуште му ставаат хормонски базуки;):toe::))

Иначе како што кажа, добро е што немаме суспензии за на Бернабе. Јас лично сум задоволен со бодот иако очекував 3. Сега чекам утре ПОРАЗ на Реал или највеќе бод па разликата да си остане иста.

Што се однесува до Меси..незнам дали вечерва се чуваше за со Челзи или нешто се случува со него. Ја немаше неговата динамика и неговите препознатливи продори, топката не му се лепи за ногата, едноставно му бегаше, да се надеваме дека оваа игра нема да ја повтори со Челзи!!

Добро е и бод, али имавме и шанси за три.

Сепак Пеп требаше да почне со Иниеста во средината, и Анри во нападот.

za messi bese samo los den..NISTO POVEKE

Види го каков е свиткан на првава слика не заебавај и ти :) И да има разлика мала е неприметна. Неможе толку да порасне за една година, нема 18 год. :)

Па фала богу, зумот има голема разлика...од малце подалеку да е сликана првата слика, одма испаѓа понизок. :)

Туку ме праша Каталонец10 дали има разлика и му одговорив.

Ајде добра е извлековме бодче, благодарејќи на Анри. Само не ми е јасно оти го стави Гудјонсен, а не Кркич. Ама ајде нема врска сега пред нас се Челзи кои мораме да ги тепаме дома.

Ајде добра е извлековме бодче, благодарејќи на Анри. Само не ми е јасно оти го стави Гудјонсен, а не Кркич. Ама ајде нема врска сега пред нас се Челзи кои мораме да ги тепаме дома.

go stavi gudjonsen zatoa sto e po silen od krkic...a i vidovme deka valensiija igrase cvrsto so mnogu prekrsoci

Иначе голот на Анри беше многу, многу среќен, и можеби токму овој гол да ја донесе титулата!!

Сега следи уште потежок меч со Челзи. На големиот Камп не чека вистински спектакл, ќе биде тоа празник за фудбалот и вистинско уживање пред тв екраните.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom