Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде поинтересно доколку изгубите:).
Абе многу работи ќе беа интересни ако се случија, ама не се случија исто како шо нема ни оваа да се случи.

ох барса ќе има тежка работа против валенсиа зошто ќе ги чува играчите за со челзи но сепак се надевам дека ке победи и ке биде и шпански и европски ШАМПИОН и ке му прајме на реал после:baeh::tapp:
barca mes que un club

"It's Imposible to win at Camp Nou"
важи за секоја екипа

"It's Imposible to win at Camp Nou"
важи за секоја екипа

Со најјак состав ќе излезел Пеп вечерва.:toe:

Па фала богу ќе излезе со најјак состав. Ипак не смее да се ризикува Примерата. Чак што више ја има и сингл за многу паре стаено :)

Ако излезе Пеп со најјак состав вечерва, мислам дека Валенсија нема што да бараат на утакмицава. Сепак очекувам прилично добар отпор од страна на Валенсија, некако ми влегоа во форма. Ќе биде јакичко доколку ние победиме, а Реал изгуби утре, е тек тогаш ќе биде весело на Бернабе.

Вечера во средина сакам да ги видам Чави, Туре и Иниеста а во напад нормално трио фантастико, но све мислам дека Бусќетс ќе игра на местото на Туре а Иниеста ќе игра не местото на Анри.
Вака некако го замислувам составот за вечер:

-----------------------Виќец------------------------
---Дани-----Пујол------------Марќес----Абидал---
-----Чави-------Бусќетс------Ќеита-----
-----Меси----------Ето-------Иниеста----

Нешто помалце од 1 час до почетокот на утакмицата. Ајде момци да се надеваме на победа, па сите овде во 00:00 да славиме титула.

АЈДЕ БАРСА ! АЈДЕ МОМЦИ ! АЈДЕ ПЕП !

ТРОЈНА ТИТУЛА ОВАА СЕЗОНА! .....

Mes que un club !

epa ajde so srekja i da ja nakautirame valensija,ne mora da bide tolku sramno kako minatiot pat ili kako so bese so sevila pred 3 dena
samo neka se pazat eto xavi alves ture i buskets za da ne napravat zolti i da odmaraat so real
nekako i ja mislam deka ke igra buskets na mestoto na ture no ne e bitno koj ke igra
najvazno e da se pobede valensija i ovie gore so gi kazav da ne napravt zolt

Los 'ches' por su parte jugarán con la siguiente formación: César, Alexis, Albiol, Maduro, Miguel, Baraja, Marchena, Pablo, Mata, Silva y Villa.

El Barça formará con Valdés en la portería; Alves, Piqué, Puyol y Abidal en defensa; Xavi, Busquets y Keita en el centro del campo, y una delantera formada por Messi, Iniesta y Eto'o.

Со среќа. Пренос на Сител.

Ајде напред... пазете на Валдес, мислам му фалеја 2 меча + ~15 мин за да го турни клупскиот рекорд во непримање гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom