Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како можеше толку глупи голој да примиме ич не ми е јасно.

Уффф во последните 2 минути ја усравме.

Да се надеваме на пресврт во 2ро полувреме.

ajde anri treba da vleze...buskets nadvor ne se iznaigra vecerva

valdez na besilka, samo toj e kopile vrska nema sve da mu ebam:drk:

Притискаше Валенсија се знаеше дека ќе даде гол, али и втор даде бе да им ебам се.

Ајде ајде мора во второто полувреме добра игра, и да извадиме резултат.

Класичен кикс на Валдес...а вториот гол беше неминовен, бидејки Пабло се најде меѓу Алвес и Пујол кој несмеат да фаулираат поради суспензија против Реал.

Ке извадат добар резултат сигурно. Башка и да загубиме, кај Реал ке се помочаат од среќа, и ке неможат да играат против Севиља утре. :-)

Класичен кикс на Валдес...а вториот гол беше неминовен, бидејки Пабло се најде меѓу Алвес и Пујол кој несмеат да фаулираат поради суспензија против Реал.

Ке извадат добар резултат сигурно. Башка и да загубиме, кај Реал ке се помочаат од среќа, и ке неможат да играат против Севиља утре.
:-)
Па добро, толку пари зимаат, ваљда имаат друг пар гаќи :)

Некако играме многу ноншалантно, ја немаме нашата препознатлива игра, во второ полувреме мора да направиме пресврт но со ваква игра НЕ... Може да се направат некои замени, Иниеста да се врати на срединаат а Анри во нападот.
Ајде ќе ни треба среќа во второ полувреме !!

ПС Меси со новата фризура е .....дрво... :))))

Супер...подобро неможеше!

Повеке би сакал 2:2 и без жолти на чави, алвес, пујол, ето...одошто победа на Местаља со некој жолт на предходно споменативе. Ме импресионира како успева Пеп да ги смири толку и да ги контролира фудблерите.
Највеке се виде при вториот гол, секој би напрaвил фаул над Пабло(во ситуацијата), но не и Пујол и Алвес. (H)

Меси е ЦЕЛОСНО одморен...денес имаше само пасивна улога, ги немаше неговите втрчувања во празно...по нашки кажано си го ладеше. :)
И незнам дали се приметува, но за разлика од предходната сезона Меси сега ми изгледа многу повисок...кузнае какви хемии му бутаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom