Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Али ти не си Пеп... нема шанси да отстапи од играта, од нашата препознатлива игра... барем не на Камп Ноу пред нашите фанови. Сепак има време до тој натпревар, прво мора да играме против Севиља и Валенсија, па играме со Челзи, со Реал па со Челзи. Пеколен распоред. Ако тие натпревари завршат во наша полза, слободно може да се прогласиме за Шампиони:smir:

Ептен пеколен распоред, ако го издржиме ова тогаш со право може да се наречеме најјакиот клуб у светов у моментов.

А да, и Кеита :wub: Ви реков дека супер е детево :)

Ајде честито полуфинале... и како бе 1-1... пуу...сакаф да ги глеам преегазени Баерн пак али ае... бар изедначивте да не победат ...мило ми е хаха... честитки битно... :smir:

da da mene pomalku me fakja strav od taa pekolna nedela
samo da nema povredi,eve go i abidal se vrati i dobro go izigra ovoj natprevar veruvam i narednite ke gi izigra perfektno
samo mi e malku krivo za alves i puyol so dobija zolti opravdani bea,aj veruvam deka nema da napravat nareden zolt

Ај честито пласман во полуфинале:vozbud: Навивам за вас, се надевам дека ке го тепате Челзи:vozbud:

Само овој Рибери нема жал, му скрши кичма на викецот и око не му трепна :) Греота :)

Само овој Рибери нема жал, му скрши кичма на викецот и око не му трепна :) Греота :)
Ќе крши ќе крши кога ќе го доведеме летово тогаш ќе видите инаку Кеита како ја шутна не ја видоа топката.

riberi uste ednas dokaza deka ne e za ekipa kakva sto e baern
znaci na deckoto pod hitno mu treba preselba a najdobro mesto mislam deka e tokmu barsa,odlicno ke mu lezi taa leva strana
se gledase od daleku i na prviot a sega i na vtoriot natprevar deka site napadi odea preku nego,do dusa i go pomina na nekolku pati alves pa i puyol ama bez nekoj pogolem rezultat

riberi uste ednas dokaza deka ne e za ekipa kakva sto e baern
znaci na deckoto pod hitno mu treba preselba a najdobro mesto mislam deka e tokmu barsa,odlicno ke mu lezi taa leva strana
se gledase od daleku i na prviot a sega i na vtoriot natprevar deka site napadi odea preku nego,do dusa i go pomina na nekolku pati alves pa i puyol ama bez nekoj pogolem rezultat
Лол као одма заклучи дека мора у барса да отиде, до сеа да ти кажам право, ама БАШ СВЕ ШТО КЕ СЛУШНЕШ е чиста шпекулација.Пример: Кака до сеа требаше да руши рекорди у Сити, готово се договорил(ништо не бидна), и Диего се договорил со Јувентус,(сеа читам по весници сака да го продолжи договорот со Вердер) ама баш све е шпекулација, тоа све ке се види на лето и ке се види кој каде ке отиде, итн итн итн

Оле олееееее и официјално полуфиналеееееее:vozbud::vozbud:

Сеа челзи. Ау кој фудбал ќе биде, фудбал на титани.:)

Иначе Кеита се исплати за голот на Ноу Камп што го спречи.:pos2:

pa ja znam deka se e spekulacija no onaka vikam deka trebe da dojde vo barsa deka najDOBRO KE MU BIDE VO BARSA,oti kako so procitav riberi izjavil deka saka da igra vo barsa moze i da e spekulacija
no sega za sega mnogu i ne me intersira toa tuku sega za sega sakam barsa da gi osvoe site 3 tituli so i ne e lesna rabota,so ke trebe mnogu da se ispotat site igraci

pa ja znam deka se e spekulacija no onaka vikam deka trebe da dojde vo barsa deka najDOBRO KE MU BIDE VO BARSA,oti kako so procitav riberi izjavil deka saka da igra vo barsa moze i da e spekulacija
no sega za sega mnogu i ne me intersira toa tuku sega za sega sakam barsa da gi osvoe site 3 tituli so i ne e lesna rabota,so ke trebe mnogu da se ispotat site igraci
Така е моментално Рибери треба да ни биде поселдна грижа. Во Шпанија имаме предност од 6 бода, во Купот сме во финалето, во Лига на Шампиони сме во полуфиналето. Има големи шанси за трите титули, но како што рече ќе треба цела екипа многу добро да се испоти па на 27 мај да ги славиме сите три титули.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom