Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви честитав уште прошла недела, ама еве сега и официјално. Честито 1/2 финале :smir:

Честитки, се надевам на добро, фер и коректно полу-финале со Челзи!

Ај нека ни е честито!
Сега против Челзи ке биде тешко,ама они немаат Меси(ја).
Mes que un club!

Ајдее и официјално нека ни честито полуфинале:vozbud::vozbud:

БАРСЕЛОНА - ЧЕЛЗИ ќе биде јакичко:zlo:

П.С Ешли Кол не игра првата утакмица:vozbud:

Ајде нека ни е честито 1/2 финале со Челзи ќе ја повториме 05-06 кога ги елиминиравме од 1/8 финалето и 07-08 кога бевме со нив во групата .:)
Недај Боже тоа да се деси!
Ти текнува дека дома 2-2 игравме,а таму 1-0?

abe ovoj klisman se branese ili napagjase
kolku so mozev da primetam vo igrata na baern kako tie da imaa vodstvo od 4 0 a ne barsa,barsa nonstop napagjaa a okolu messi ili iniesta po 2 pa ponekogas i 3 igraci
pretopstavuvam ne sakase rezil klisman i na alianc arenata:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Ајде честито 1/2 финале каталонци се надевам на добар натпревар со Челзи добра вест е што Кол нема да игра првиот натпревар.:vozbud:

Честито пласманот во 1/2.....ќе има добар Фудбал со нас :vozbud: :vozbud:

Ајде луѓе и официјално нека ни е честито полуфиналето.
Барселона - Челзи
па дали ќе пукаат јаки утакмици. Првата утакмица дома ќе биде многу важна, ако успееме да не примиме гол ќе биде одлично тоа.

neka ni e cestito polufinaleto so celzi se nadevam na dobra utakmica....pozzz do site KATALONCI...

Честитки за пласманот во полуфиналето.Не ја гледав втората утакмица али препоставувам дека пак сте биле доминантни.За разлика од Ливерпул кај вас се глеа доминацијата, едноставно неможе да се споредува со вашата, пример вашата игра со Малага (целосна доминација на сите страни на теренот,во текот на целиот натпревар) и играта на Ливерпул против Вила,Блекбурн..(голови од пенали и нафрлени топки).Кажав и ќе кажам пак дека според мене најинтересно финале би било Јунајтед - Барса, како единствена одбрана оваа сезона шо може да го спречи Trio Fantastico.

Искрено се плашим малце од Челзи поради лошите спомени. Дрогба може да предизвика многу проблеми, заедно со Лампард. Доволно е еден потег и да ни ги сјебат шансите за пласман у финале. Ја не би се отварал многу против Челзи и би играл на контра напад.

ајде нека ни е честито влезот официјален у 1\2.......тамо со челзи нема да биде ни приближно лесно ко со баерн али ипак очекуем пролаз у финале.....али за това покасно......уше еднаш ЧЕСТИТО на сите фанови на БАРСА
позз:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom