Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе што малер бидна со ова повредите на Меси 2 месеци ке отсуствува ... тешко ни се пише
Да бе и јас викам тоа готово ја изгубивме титулата со без него не бива.:nesvest:

Да бе и јас викам тоа готово ја изгубивме титулата со без него не бива.:nesvest:

Дечки не правете вакви првоаприлски шеги затоа што некој ќе го здрви инфаркт ;-).....Иначе на наша тв ја даваат Аргентина...губи 1-0 од Боливија.

Дечки не правете вакви првоаприлски шеги затоа што некој ќе го здрви инфаркт ;-).....Иначе на наша тв ја даваат Аргентина...губи 1-0 од Боливија.
Смешен гол Мартинс постигна за Боливија т.е Бускетс влезе на местото на Давид Виља чудно изгледа во дресот на Шпанија ајде гол нека даде.:smir:

lele ke ve ubijam srceto mi zastana koga rekovte messi se povredil,pa kako moze koga go gledav do pred 10 minuti ama laga e

lelee argentina za sramovi e
5 1 gube cccc

Аааааа Акси акси што правиш ти. И на МСН кога ми ја направи ваа срцето ме фана мислам. А Аргентинциве се посрамотија 6-1 бетер од нас испаднаа :nesvest:

Колкава е таа плата? Чех го рачунате поефтин од Валдес?
За Чех би требало рушење на рекордо на Буфон за најскап голман, само можи ни то да не е доволно. :toe:

Никој не го рачуна Чех поефтин од Валдес ама ако веќе клубот треба да му дава на голманот исто пари колку што зима Касиљас тогаш подобро парите да ги зима Чех отколку Валдес.

Чех со една година останата од договорот тешко дека ќе кошта повеќе од 15 милиони.

Само треба да реши дека сака да си оди од Челзи, а лани рече дека ако Барса даде понуда сериозно ќе размисли.

Сега во сабота очекуваме победа против Ваљадолид никако пораз и нерешено играме во осум часот составот според мене нека биде стартниот , но би требало малце да одмори Меси па на негово место нека поигра Хлеб доколку сме нерешено во вториот дел може да се направи замена Хлеб-Меси дома ги згазивме 6-0 сега го очекувам истото да не го збркаме тој резултат.ОДИМЕ НА ПОБЕДА "Visca La Barca".

abe daj ne se zezajte so takvi raboiti srceto mi zastana koga procitav deka messi se povredil ama podole koga vidov deka e sega mi olesni i igrase li messi sinoke protiv bolivija pozzz...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom