Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
Пеп:Реал има подобар тим од Барселона.
Што му е на човекот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе што малер бидна со ова повредите на Меси 2 месеци ке отсуствува ... тешко ни се пишеПеп:Реал има подобар тим од Барселона.Што му е на човекот.
Да бе и јас викам тоа готово ја изгубивме титулата со без него не бива.:nesvest:абе што малер бидна со ова повредите на Меси 2 месеци ке отсуствува ... тешко ни се пише
Кај го видовте тоа бе Меси повреден?Да бе и јас викам тоа готово ја изгубивме титулата со без него не бива.:nesvest:
абе што малер бидна со ова повредите на Меси 2 месеци ке отсуствува ... тешко ни се пише
Априлили е тоа бе Меси игра за Аргентина :pos2::pos2: ама ме исплашивте срцев удар ќе добиев.=)Немој бе така срцето ми застана ццц...
Да бе и јас викам тоа готово ја изгубивме титулата со без него не бива.:nesvest:
Смешен гол Мартинс постигна за Боливија т.е Бускетс влезе на местото на Давид Виља чудно изгледа во дресот на Шпанија ајде гол нека даде.:smir:Дечки не правете вакви првоаприлски шеги затоа што некој ќе го здрви инфаркт ;-).....Иначе на наша тв ја даваат Аргентина...губи 1-0 од Боливија.
Колкава е таа плата? Чех го рачунате поефтин од Валдес?
За Чех би требало рушење на рекордо на Буфон за најскап голман, само можи ни то да не е доволно.![]()