Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"Ronaldinho estaría encantado de volver a Barcelona"

^ Роналдињо би бил пресреќен да се врати во Барселона...
Му помина возот наречен Барса нему, мислам дека никогаш повеќе нема да се врати во клубот. Барем не додека е Пеп на кормилото.

"Ronaldinho estaría encantado de volver a Barcelona"

^ Роналдињо би бил пресреќен да се врати во Барселона...
Му помина возот наречен Барса нему, мислам дека никогаш повеќе нема да се врати во клубот. Барем не додека е Пеп на кормилото.
Па му фалат дискотеките во Барселона и затоа сака да се врати,:pos2:инаку не ни е потребен играме во врвна форма не ни треба да не уништи нека си игра во Милан.

Што сака и тој сега не му се знае.Си беше крал во Барса но кога дојде Меси нему чинеше.Сега враќање:pusk:.

Па му фалат дискотеките во Барселона и затоа сака да се врати,:pos2:инаку не ни е потребен играме во врвна форма не ни треба да не уништи нека си игра во Милан.

kako moze da bide takov sprema igracot koj i donese na barca 2tituli vo primera i edna vo ls ne te svakam ozbilno a za valdes moze komotno da si odi od barca minatata sezona katastrofa za ovaa kako taka moze da dobie preodna ocenka ama ne e na nivo da se ramni so kasilas bufon ceh pa i van der sar...i mn drugi moe mislenje:toe::toe::toe:

Имам голема почит спрема Роналдињо но во последниве 2 години тоа е некој друг играч, неговата форма е само како на некој просечен играч и веќе тој не е за во Барселона. Имаме супер тим, само да даде господ сите да бидат здрави и продолжуваме да газиме.
Што се однесува до Туре, не пишува нигде дека го продолжува договорот.

^ Затоа што не го продолжил :):)

kako moze da bide takov sprema igracot koj i donese na barca 2tituli vo primera i edna vo ls ne te svakam ozbilno a za valdes moze komotno da si odi od barca minatata sezona katastrofa za ovaa kako taka moze da dobie preodna ocenka ama ne e na nivo da se ramni so kasilas bufon ceh pa i van der sar...i mn drugi moe mislenje:toe::toe::toe:
А кажав ли јас нешто лошо за него според мене тој е најдобриот играч што играл за Барселона а сега тој сам си е крив што си ја упропасти кариерата кој знае што ќе беше сега со него да останеше во иста форма.

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3950&Itemid=67
site vikaat deka messi e od druga planeta,a nikoj ne znae od koja planeta:vozbud:
citajte
Сељаци што напишале:
Не се одликува со некој спектакуларни дриблинзи, и тоа се чини е најголемата (ако може да се нарече) мана кај Меси.
А што значи за нив спектакуларен дриблинг со финта да пројде некој тоа не му треба на Меси тој без финти по 3-4 на газ ги бута.:):)

Спектакуларно нешто е тоа што го правеше Роналдињо... Меси има техника и дриблинг и се, али неможе да се мери со спектаклот кој го правеше Рони на секој натпревар. Да не се сватиме погрешно, Меси игра во подобра форма од Роналдињо (2004-2005, 2005-2006 сезона) али сепак она што го правеше Рони беше прав СПЕКТАКЛ.:vozbud::vozbud:

Спектакуларно нешто е тоа што го правеше Роналдињо... Меси има техника и дриблинг и се, али неможе да се мери со спектаклот кој го правеше Рони на секој натпревар. Да не се сватиме погрешно, Меси игра во подобра форма од Роналдињо (2004-2005, 2005-2006 сезона) али сепак она што го правеше Рони беше прав СПЕКТАКЛ.:vozbud::vozbud:
Епа тоа викам јас спектакуларни дриблинзи ги рачунаат оние со финти што се, а Меси не употребува финти кај него пушти топката 10 метри и шпринт.:vozbud:

Сељаци што напишале:
Не се одликува со некој спектакуларни дриблинзи, и тоа се чини е најголемата (ако може да се нарече) мана кај Меси.
А што значи за нив спектакуларен дриблинг со финта да пројде некој тоа не му треба на Меси тој без финти по 3-4 на газ ги бута.:):)
Уредниците се некои доста угледни членови на форумот,а еден од нив и фан на Барса.Нот најс.:smir:

Епа тоа викам јас спектакуларни дриблинзи ги рачунаат оние со финти што се, а Меси не употребува финти кај него пушти топката 10 метри и шпринт.:vozbud:

Значи сепак си дојде до пишуваното ?

И, фала за комплиментот што ми го даде погоре. :wink:

Значи сепак си дојде до пишуваното ?

И, фала за комплиментот што ми го даде погоре. :wink:
Ок извини не сум знаел:kesa:Инаку најверојатно е преведено од некој друг сајт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom