Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1042683_small.jpg

Интересна слика, стрелецот и асистентот :)
Фали и асистентот Чави кој му асистираше на Рамос:):)

LaVista, час не го сакаш час го сакаш така ли? Убаво ги памтам постовите, кај што викаше пред скоро време дека не ви треба сега како да си ептен возбуден и едвај чекаш тоа да се деси.

Иксрено, не верувам во тоа пошто има голема почит према Венгер, и поради тоа очекувам да си го одработи договорот до максимум.

Фабрегас се декларира како фан на Барселона и на Пеп.:)

En sus declaraciones, guiños para los dos equipos: "Guardiola es y será siempre mi ídolo"

Вели дека Гвардиола секогаш ќе му бил идол.

Ја чувал блузата што му ја потпишал Пеп пред многу години. Незнам зошто али ми мириса дека ќе го гледаме Фабрегас во дресот на Барса од другата сезона.:)

Фалааа:smir::smir::smir:

Меси одигра фантастична партија за Аргентина, беше најзаслужен за победата, иако навистина беше штета што не ја круниса неговата последна акција со гол кога помина 3-4 играчи на Венецуела.

mnogu prekrasna akcija na messi samo steta so nemase gol,a vakva slicna akcija na nekolku pati ima napraveno i vo barsa ovaa godina

LaVista, час не го сакаш час го сакаш така ли? Убаво ги памтам постовите, кај што викаше пред скоро време дека не ви треба сега како да си ептен возбуден и едвај чекаш тоа да се деси.

Иксрено, не верувам во тоа пошто има голема почит према Венгер, и поради тоа очекувам да си го одработи договорот до максимум.
Ајде помирете се со фактот дека ќе го изгубите Фабрегас.

Не си доаѓа Фабергас оваа година.

Ни требаат DM и напаѓач или крило затоа што Кеита, Туре и Ето ќе бидат на купот на нации во Африка скоро цел Јануари и почеток на Фебруари.

Мислам дека ќе земеме некој неискусен среден играч (Хернанес пак се спомнува) што ќе го замени Ињеста во средниот ред кој ќе игра како лево крило, а Анри од лево ќе се премести на центарот да го замени Ето, со тоа нема да се купуваат многу играчи за да не се наруши атмосферата и воиграноста на тимот. Ако го земеме Фабергас или некоја друга ѕвезда ќе мора да мењаме формција за да може да игра како првотимец.

За DM иако мислам дека тие 3-4 утакмици може да ги покрие Бускетс, кој ќе има многу повеќе искуство следната сезона може да се случи да купиме уште некој стар фудбалер што нема да бара многу минутажа.

:pos2::pos2:
Стои некаде во мојот пост дека едвај чекам да дојде ?? Или тоа го заклучи само по анимацијата?:tapp:. Сум кажал стопати МОМЕНТАЛНО не ни треба во тимот, но не сум ја тој којшто одлучува кој ќе дојде а кој ќе си оди. Во Барса моментално, и да дојде ќе мора да седи на клупа и да чека да се повреди Иниеста, бидејќи рака на срце Иниеста игра многу подобро од Цеск (гледај натпревар на Барселона и ќе си видиш), а Чави никој не го менува на средината. Цеск неможе да игра ДМЦ, односно како дефанзивен играч за врска, така да и да дојде нема да има многу простор за него... сепак ова е само мое мислење.
А да, запрашај се зошто Цеск ја носи токму 4ката...

Ајде помирете се со фактот дека ќе го изгубите Фабрегас.
Овој па пациентов па ... ти бе ќе кажеш нешто попаметно на форумов, или за маалски муабети ќе збориш?
Дај кажи нешто паметно да се израдува чоек.

:pos2::pos2:
Стои некаде во мојот пост дека едвај чекам да дојде ?? Или тоа го заклучи само по анимацијата?:tapp:. Сум кажал стопати МОМЕНТАЛНО не ни треба во тимот, но не сум ја тој којшто одлучува кој ќе дојде а кој ќе си оди. Во Барса моментално, и да дојде ќе мора да седи на клупа и да чека да се повреди Иниеста, бидејќи рака на срце Иниеста игра многу подобро од Цеск (гледај натпревар на Барселона и ќе си видиш), а Чави никој не го менува на средината. Цеск неможе да игра ДМЦ, односно како дефанзивен играч за врска, така да и да дојде нема да има многу простор за него... сепак ова е само мое мислење.
А да, запрашај се зошто Цеск ја носи токму 4ката...
Токму тоа го кажав, а можеби ми се помешала мислата дека си рекол не ни треба тој имаме тим за во иднина.
Како и дае друже, мислам дека Фабрегас има уште 4/5 години од договорот и се надевам дека ќе го изработи како што вети .
Не викам дека неможе да замине летово, ама јас сметам дека према почитта према Венгер нема да го напушти клубот, т.е рече дека сака да освои титула/и со Арсенал.
Од таа гледна точка мислам дека Фабрегас останува во Арсенал уште 3/4 години, а факт е тоа дека после секако ќе оди во Барселона.
Таму му е љубовта, од таму излезе како талент ...
Поздрав.:smir:

пс. Барем ти си еден од попаметниве овде, ако не и единствен и не ме сваќај ко да сакам некој инает да водам ... Цесц е дете на Барселона и најверојатно таму ќе си ја заврши кариерата, а се надевам дека блескаво ќе си заврши и во Арсенал и ќе биде запаметен во клубот како голем играч.

Овој па пациентов па ... ти бе ќе кажеш нешто попаметно на форумов, или за маалски муабети ќе збориш?
Дај кажи нешто паметно да се израдува чоек.
Едноставно прескокни ме.

Барселона летово нема ни да се обиде да купи Фабрегас, од едноставна причина што Барселона веќе има таков профил на играч во името на Чави. Цеск би можеле да го очекуваме за 3-4 години како замена за Чави. Впрочем Цеск затоа ја напушти Барселона, да не седи на клупа, а сега во овој состав на Барселона јас не го гледам како првотимец.

Не си доаѓа Фабергас оваа година.

Ни требаат DM и напаѓач или крило затоа што Кеита, Туре и Ето ќе бидат на купот на нации во Африка скоро цел Јануари и почеток на Фебруари.

Мислам дека ќе земеме некој неискусен среден играч (Хернанес пак се спомнува) што ќе го замени Ињеста во средниот ред кој ќе игра како лево крило, а Анри од лево ќе се премести на центарот да го замени Ето, со тоа нема да се купуваат многу играчи за да не се наруши атмосферата и воиграноста на тимот. Ако го земеме Фабергас или некоја друга ѕвезда ќе мора да мењаме формција за да може да игра како првотимец.

За DM иако мислам дека тие 3-4 утакмици може да ги покрие Бускетс, кој ќе има многу повеќе искуство следната сезона може да се случи да купиме уште некој стар фудбалер што нема да бара многу минутажа.

Идеална прилика да тргнеме по Рибери. Би играл на крилната позиција на местото од Анри, кој од следната сезона мислам дека ќе игра како класичен шпиц и би ротирал со Ето и Кркич. За DM мислам дека Бускетс би бил прв избор за време на купот на нации во Африка. Да не заборавиме минатата сезона и Маркез мислам дека играше на таа позиција кога мораше така да мислам на таа позиција нема потреба од фрлање пари за џабе. Причина плус за да го задржиме маркез уште една сезона, кој мислам нема да добива многу многу шанса во одбраната од причина што ќе се врати Милито, Пике и Касерес се се подобри, а Пујол е незаменлив.

лелееее колку го сакав Клајверт на времето.Со Ривалдо каков тандем беа уууффффф
Не ги заборавајте Луис Енрике и Овермарс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom