Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
Фали и асистентот Чави кој му асистираше на Рамос![]()
Интересна слика, стрелецот и асистентот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фали и асистентот Чави кој му асистираше на Рамос![]()
Интересна слика, стрелецот и асистентот![]()
Фабрегас се декларира како фан на Барселона и на Пеп.
En sus declaraciones, guiños para los dos equipos: "Guardiola es y será siempre mi ídolo"
Вели дека Гвардиола секогаш ќе му бил идол.
Ја чувал блузата што му ја потпишал Пеп пред многу години. Незнам зошто али ми мириса дека ќе го гледаме Фабрегас во дресот на Барса од другата сезона.![]()
Ајде помирете се со фактот дека ќе го изгубите Фабрегас.LaVista, час не го сакаш час го сакаш така ли? Убаво ги памтам постовите, кај што викаше пред скоро време дека не ви треба сега како да си ептен возбуден и едвај чекаш тоа да се деси.
Иксрено, не верувам во тоа пошто има голема почит према Венгер, и поради тоа очекувам да си го одработи договорот до максимум.
LaVista, час не го сакаш час го сакаш така ли? Убаво ги памтам постовите, кај што викаше пред скоро време дека не ви треба сега како да си ептен возбуден и едвај чекаш тоа да се деси.
Иксрено, не верувам во тоа пошто има голема почит према Венгер, и поради тоа очекувам да си го одработи договорот до максимум.
Овој па пациентов па ... ти бе ќе кажеш нешто попаметно на форумов, или за маалски муабети ќе збориш?Ајде помирете се со фактот дека ќе го изгубите Фабрегас.
Токму тоа го кажав, а можеби ми се помешала мислата дека си рекол не ни треба тој имаме тим за во иднина.:pos2::pos2:
Стои некаде во мојот пост дека едвај чекам да дојде ?? Или тоа го заклучи само по анимацијата?. Сум кажал стопати МОМЕНТАЛНО не ни треба во тимот, но не сум ја тој којшто одлучува кој ќе дојде а кој ќе си оди. Во Барса моментално, и да дојде ќе мора да седи на клупа и да чека да се повреди Иниеста, бидејќи рака на срце Иниеста игра многу подобро од Цеск (гледај натпревар на Барселона и ќе си видиш), а Чави никој не го менува на средината. Цеск неможе да игра ДМЦ, односно како дефанзивен играч за врска, така да и да дојде нема да има многу простор за него... сепак ова е само мое мислење.
А да, запрашај се зошто Цеск ја носи токму 4ката...
Едноставно прескокни ме.Овој па пациентов па ... ти бе ќе кажеш нешто попаметно на форумов, или за маалски муабети ќе збориш?
Дај кажи нешто паметно да се израдува чоек.
Не си доаѓа Фабергас оваа година.
Ни требаат DM и напаѓач или крило затоа што Кеита, Туре и Ето ќе бидат на купот на нации во Африка скоро цел Јануари и почеток на Фебруари.
Мислам дека ќе земеме некој неискусен среден играч (Хернанес пак се спомнува) што ќе го замени Ињеста во средниот ред кој ќе игра како лево крило, а Анри од лево ќе се премести на центарот да го замени Ето, со тоа нема да се купуваат многу играчи за да не се наруши атмосферата и воиграноста на тимот. Ако го земеме Фабергас или некоја друга ѕвезда ќе мора да мењаме формција за да може да игра како првотимец.
За DM иако мислам дека тие 3-4 утакмици може да ги покрие Бускетс, кој ќе има многу повеќе искуство следната сезона може да се случи да купиме уште некој стар фудбалер што нема да бара многу минутажа.
лелееее колку го сакав Клајверт на времето.Со Ривалдо каков тандем беа уууффффф
Не ги заборавајте Луис Енрике и Овермарс.лелееее колку го сакав Клајверт на времето.Со Ривалдо каков тандем беа уууффффф
Христо Стоичков и Ромарио фудбалери прва класа и Марадона никојпат не се забораваНе ги заборавајте Луис Енрике и Овермарс.