Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Филозофијата е проста... али начинот на игра не е. Колку тимови се обиделе да играат на таков начин па завршувале неславно. Затоа играчите во кантерата се учат на повеќе технички отколку физички фудбал. Една од причините зошто секоја година си вадиме по некој талент за кого други можат да сонуваат:smir:

И што земаме добри пари за нив:):)

Четирите шестки годинава во Ла лига:vozbud:

Лани бевме во многу слаба форма сакавме да играме со ЗВЕЗДИ а не со добри фудбалери ама видоа дека тоа не се исплати.
Да точно така. Годинава направија екипа во која нема којзнае колку звезди ама затоа сме многу добро уиграни што го покажуваат и резултатите:smir:

klose%20toni%20ribery.jpg

БАРСА СПРЕМНИ???

Поздрав каталонци се гледаме на Ноу Камп/Алианц Арена......:helou:

Иниеста е во знак прашалник дали ќе настапи во сабота против Турција додека се опорави од повредата ќе игра но по мој предлог не треба да игра исто така ќе игра и Бускетс да се надеваме дека ќе го стават како стартер и да заигра прв пат во дресот за репрезентацијата Пике најверојатно нема да игра исто и Пујол повреден е Чави секако игра и така да да се надеваме дека некој од играчите на Барса ќе постигне гол за својата репрезентација тоа го очекувам од Бускетс.:smir::vozbud:

pa za toa na real pa i celzi ke kazam ne mu ode dobro oti mnogu zvezdi gi trupaat vo timot i nemozat da igraat site eden pokraj drug
no ostajte ja taa ne me ni intersirat real ili nekoj drug tim mnogu,tuku druga rabota da ve prasam ja
barsa dali ima sansi da go urne rekordot na real postaven mislam okolu 1990 godina za najmnogu postignati golevi.taa godina real imat postignato 107 gola,a barsa do sega ima 84 a do krajot ima uste 10 kola a trebe da postignat uste 24 gola minium za da stavat nov rekord
dali ima sansi? kako so se trgnati mislam deka imat dobri sansi

Да точно така. Годинава направија екипа во која нема којзнае колку звезди ама затоа сме многу добро уиграни што го покажуваат и резултатите:smir:

Eто, Анри, Меси, Иниеста, Чави... не се баш малце ѕвезди во тимот. Овде доаѓа до израз кодексот за однесување што го направи Пеп и тоа што ги спушти сите со проблематичен карактер на земја. Посебно ова важи за Ето, тоа е една од причините зошто играме толку добро.

pa za toa na real pa i celzi ke kazam ne mu ode dobro oti mnogu zvezdi gi trupaat vo timot i nemozat da igraat site eden pokraj drug
no ostajte ja taa ne me ni intersirat real ili nekoj drug tim mnogu,tuku druga rabota da ve prasam ja
barsa dali ima sansi da go urne rekordot na real postaven mislam okolu 1990 godina za najmnogu postignati golevi.taa godina real imat postignato 107 gola,a barsa do sega ima 84 a do krajot ima uste 10 kola a trebe da postignat uste 24 gola minium za da stavat nov rekord
Имаат феноменални шанси:):smir:

pa za rekordot ako prodolzime vaka i ke go rusime

klose%20toni%20ribery.jpg

БАРСА СПРЕМНИ???

Поздрав каталонци се гледаме на Ноу Камп/Алианц Арена......:helou:

FCBarcelona0809.jpg

Идеме.... само има уште еден натпревар пред Баерн, а како што знаеме Пеп и Тимот играат натпревар за натпревар, не мислат премногу за другите натпревари:smir:

Значи Барса до сеа има постигнато 84 гола на 28 натпревари во Ла лига а тоа е просек од 3 гола по натпревар. Има уште 10 кола и ако продолжат со истиот просекот ќе имаат 114 гола што ќе биде нов рекорд во Ла лига. Како што тргнале можеби и ќе постигнат многу многу повеќе од потребните 24 гола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom