Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде честито победа и од мене маестрално изиграно со ваква игра ќе го уништиме Баерн.Лошо што цел среден ред се повреди ама среќа што има пауза па така да би требало да бидат фит до наредниот натпревар.Инаку кој беше играч на натпреварот?
Според мене сите заслужија.

Перфекција !!! Само тоа можам да го кажам.... едноставно перфектно.
Pep Guardiola: "Podemos mantener el mismo nivel durante 90 minutos" - можеме да играме со исто темпо цели 90 минути:vozbud::vozbud:

Чави, Иниеста, Туре - повредени... ќе ги имаме за наредниот натпревар, нема да патуваат со селекциите, не се сериозни повредите, спијте мирно :)

Инаку кажав, Анри, Ето и Меси се најдобриот напад што некогаш постоел и цврсто стоам зад тоа. Се што ке кажам за нив тројцата е премалку! Средниот ред ДИРИГИРА, Чави и Иниеста се цареви. Касерес ме изненади, многу добра партија имаше. Едноставно ако вака се продолжи, овој тим ќе се памети во Историјата на Барселона како најдобриот тим што некогаш постоел. Незнам, ако вака играме што ќе им се деси на Баерн.
Мора да се пофалат и навивачите, одлично ги бодрат играчите...

Головите Ве Молааааммм не ја гледав утакмицата па ако може некој Головите.:nesum:

Перфекција !!! Само тоа можам да го кажам.... едноставно перфектно.
Pep Guardiola: "Podemos mantener el mismo nivel durante 90 minutos" - можеме да играме со исто темпо цели 90 минути:vozbud::vozbud:

Чави, Иниеста, Туре - повредени... ќе ги имаме за наредниот натпревар, нема да патуваат со селекциите, не се сериозни повредите, спијте мирно :)

Инаку кажав, Анри, Ето и Меси се најдобриот напад што некогаш постоел и цврсто стоам зад тоа. Се што ке кажам за нив тројцата е премалку! Средниот ред ДИРИГИРА, Чави и Иниеста се цареви. Касерес ме изненади, многу добра партија имаше. Едноставно ако вака се продолжи, овој тим ќе се памети во Историјата на Барселона како најдобриот тим што некогаш постоел. Незнам, ако вака играме што ќе им се деси на Баерн.
Мора да се пофалат и навивачите, одлично ги бодрат играчите...
Тhe second DREAM TEAM:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Голот на Месиииин, Потоа на Алвес.. страшна работа:smir:

Гледај го видеото од мојот потпис... се ќе ти стане јасно (ако разбираш шпански :))

Па затоа ке ни преведи барем нешто БатеLaVista :smir::vozbud::vozbud:

Не е за преведување работата, треба да се гледа, да се почуствува... Кројф во еден дел вели дека пред да дојде тој Барселона била тим кој бил навикнат да освојува НЕШТО на секои 10 години. Со неговото доаѓање ( 8 години на кормилото) освојува 4 Примери еден трофеј во ЛШ и еден Шпански куп, со тоа го менува менталитетот на играчите и навивачите. Со победата над Реал со 5-0 Барселона докажува дека може да се носи со сите во светот и излегува од сенката на Реал, исто како Манчестер од сенката на Ливерпул во тој период. Тогаш почнува таа "опсесија" на Барса за огромен посед на топката во секој натпревар, познатата 4-3-3 формација која е различна од сите такви на светот. Со еден збор почнува брендот наречен FC Barcelona и се наметнува како еден од најдобрите клубови во светот. А да, се спомнува и Пеп како човек којшто е опседнат од начинот на работа на Кројф и како преносител на "Кројфизмот" денес. Не е ни чудо зошто толку многу се споредува овој тим со Дрим Тимот.

ednostavno nema sreka iniesta da go pokaze svojot kvalitet so go ima vo svoite noze ovaa godina
stotuku se vrati od prethodnata povreda sega pak ke odmara 15 dena,no da veruvame deka nema nisto da mu bide na xavi i ture yaya
napred momci EDNOSTAVNO VEZITE PO TERENOT

Иниеста и Туре ќе паузираат 15 дена... ќе ги имаме за дуелот против Баерн... Чави нема мака, ништо не му е, се пишува дека би можел да се одмара и да не оди со селекцијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom