Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде тешко со Атлетико а? Загорени се за победа исто и вие, ќе биде интересен меч:).

ke bide mnogu tesko so atl.madrid,ne ni sakam da pomislam deka toa ke bide nereseno ili poraz
no igracite na barsa mislam deka ke igraat pod pritisok,a stom igras pod pritisok lesno moze da se zagubi mecot

А ти многу мислиш јас да ти кажам. Преку к*р со тие песимистички постови. Има ли причина да мислиш така????? 3 пати ги тепавме, зошто не би ги тепале и 4пат????

Абе не дека не е можно. Ама штом од сега се објавува вака значи дека е чиста глупост. Ваљда не е толку глуп Рибери и да би имало нешто да го каже уште од сега, па да го линчуваат во Минхен. Се гледа од одма дека е глупост чиста.

Рибери:smir:

Агуеро:smir:

Знам дека информациите се од трач.ком али истиве ги има на Спорт ама пошто таму се на шпански, ги ставив овие:smir:

Измислуваат овие веснициве само колку да има нешто да се пишува. Повеќе ми е верно за Рибери отколку за Агуеро кој мислам дека ќе оди во Интер.

1 сме да да да
И Меси им го начука,да да да!

Вечер со Атл. Мадрид би требало да тепаме!
Ја мислам дека овој ке биде составот:
-----------------Валдес--------------------

---------Маркез----------Пујол-------------
Алвес-----------------------------Силвињо

Чави------------Јаја Туре-------------Хлеб

Меси--------------Ето-----------------Анри
Резултат:
1-4

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4e7c-9c3b-c11313691688&ln=3&typeBack=Шпанија
ОД ТВОЈА УСТА ВО БОЖЈИ УШИ!

Вечерва очекувам тежок натпревар али секако победата е задолжителна. Ако извлече Пеп поука од Еспањол и од Лион вечерва би требало да победиме без проблем:smir:

Сега читав на Спорт.ес за Рибери и Агуеро,дали се само трачеви или е вистина ќе знаеме за некој ден или недела,мада мислам дека големи се шансите во јуни да го видиме Рибери на Камп Ноу,а за Агуеро не ми се верува,особено ако Ето го продолжи договорот,но све е можно.

За вечер,УФ,ке биде тешка утакмица,и на двата тима победата им е многу важна,но знам дека Пеп одлично ке ги мотивира фудбалерите а и на Меси му е 100ти натпревар,плус му лежат Атлетико,така да победата ќе биде наша.:)

А може и сте го земале :smir:
Добро бе не ти се свиди дека не пишува дека се согласил да оди во Реал Мадрид да пишуваше така ќе викавте точно е не лажат весниците а сега лажат и јас не викам дека 100% е точно ама додека не каже Рибери дека не е вистина значи вистина е.:toe:

Ќе го земете,ама Меси за возврат ќе ни го дадете..бидува или не бидува.?
Знаеш Меси кога ќе отиде во Баерн, никогаш.

Ајде Барса сакам да ги прегазите на Атлетико (ве имам на ливче) + несакам Реал да се доближи пошо ги мразам ...:salut:

Многу агресивно игра Атлетико М, треба подобро да се стегнат, да не им ги пуштат тие долги пасови.

Едит - ТОА Е ФРАНЦУСКИОТ МАЈСТОР !!!!!! АНРИ !

Каков гол човече, секоја чест. Водиме 0-1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom