Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зошто ама јас повеќе сакам да дојде Агуеро отколку Бензема.

e pa Anri e star nema da moze da igra na visoko nivo uste dolgo...najmnogu i slednata sezona...a da go zemat benzema e mnogu dobro.Za Ribery nema zbor mnoogu jak e.No sega najmnogu treba da se resi problemot vo odbranata leviot bek...

Треба да се реше проблемот во одбраната со Голманот левиот бек во Барса воопшто не предизвикува проблеми (киксови).
А за то новото Засилување.. доволно е само еден како Чави пример Полански, Фабрегас.. итн Лево крило Иниеста супер си ги врши работите како што гледам.
Што викате кој голман би бил најдобар за Барса ?

И јас сакам да дојде повеке Агуеро али воопшто не е проблем сега нападот. Левата страна да се подобри и ќе имаме тим што е способен да освои СЕ И СЕШТО:smir:

Треба да се реше проблемот во одбраната со Голманот левиот бек во Барса воопшто не предизвикува проблеми (киксови).
А за то новото Засилување.. доволно е само еден како Чави пример Полански, Фабрегас.. итн Лево крило Иниеста супер си ги врши работите како што гледам.
Што викате кој голман би бил најдобар за Барса ?
Aсењо ѕвер е голманот

Aсењо ѕвер е голманот
Имам слушано за Асењо мислам дека беше од Ваљадолид, Барса мислам еднаш прати понуда за него ама не бидна ништо, не го имам гледано Асењо, а Барса ако навистина сака може да го купи.

Да би можел јас да бирам, би го зел Рикардо од Бетис.
Стар е многу за Барса

Полека работите се доаѓаат на свое место:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Рибери ќе оди само во клуб каков што е Барса.:smir:

ХА ХА ХА,Симао изјавил дека е оптимист за во недела, односно дека ке ја победеле БАРСА, и дека е добро за реал да и се приближи на БАРСА,но мислам дека заради оваа изјава ке го јадат стапот.

ЗА Рибери сигурен сум дека уште во ЈУНИ ќе ја избере Барса, иако сите гиганти го посакуваат,тој си знае дека неговата игра најдобро ќе се вклопи во БАРСА и дека титулите ќе си дојдат сами по себе,но сепак сеуште е рано да се збори за идните засилувања. За во недела очекувам тешка утакмица со доста борба на средината,но сепак убеден сум дека ќе победиме со макар еден разлика.

:):):)))):):):)))):):):)))):):):))))-)-)::)):):)))):):::)))))-)-)-):::::)))))):):):))))):):):):):))
:):):)))):):):))):):):)))):):)-)-)::):):):-)):):):)))::))-):))))-))))))-)-):))):):):)))):):)))

ХА ХА ХА,Симао изјавил дека е оптимист за во недела, односно дека ке ја победеле БАРСА, и дека е добро за реал да и се приближи на БАРСА,но мислам дека заради оваа изјава ке го јадат стапот.

ЗА Рибери сигурен сум дека уште во ЈУНИ ќе ја избере Барса, иако сите гиганти го посакуваат,тој си знае дека неговата игра најдобро ќе се вклопи во БАРСА и дека титулите ќе си дојдат сами по себе,но сепак сеуште е рано да се збори за идните засилувања. За во недела очекувам тешка утакмица со доста борба на средината,но сепак убеден сум дека ќе победиме со макар еден разлика.

:):):)))):):):)))):):):)))):):):))))-)-)::)):):)))):):::)))))-)-)-):::::)))))):):):))))):):):):):))
:):):)))):):):))):):):)))):):)-)-)::):):):-)):):):)))::))-):))))-))))))-)-):))):):):)))):):)))
Или не побеуваме или ќе победиме 3 разлика најмалку минимално нема шанси да победиме ќе видите

Или не побеуваме или ќе победиме 3 разлика најмалку минимално нема шанси да победиме ќе видите

A зашто да не победиме минимално на пример со конечен 1-2,сите би сакале да тепаме со 3-4 разлика ама 3 бода си се ТРИ бода кои што поготово сега многу ни значат......

rikardo e dobar golman samo malku e vo godini taka da ne ni trebe golman so e vo godini,a za toj asenjo samo ednas ili dva pati go imam gledano i kako so go gledav dobar golman ke bide toj samo se uste e mlad a posle nekoa godina mislam deka ke bide eden od najdobrite golmani.
a i kameni od esp e dobar golman takov i trebe na barsa a ne ovoj kikserot

Калач не би бил лош,бидејки Милан летово се спрема за реконструкција,па најверојатно на трансфер листата ке биде и третиот голман.
САМО ШО НИЕ ЏАБЕ ЗБОРИМЕ КОГА ВАЛДЕС КЕ ИГРА ЗА БАРСА ДУР НЕ МУ ЗАВРШИ КАРИЕРАТА!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom