Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Калач не би бил лош,бидејки Милан летово се спрема за реконструкција,па најверојатно на трансфер листата ке биде и третиот голман.
САМО ШО НИЕ ЏАБЕ ЗБОРИМЕ КОГА ВАЛДЕС КЕ ИГРА ЗА БАРСА ДУР НЕ МУ ЗАВРШИ КАРИЕРАТА!!!!!!
Хахахах Калач бе бате Постар е од Лапорта. :vozbud::vozbud::vozbud:

Што се однесува за натпреварот Атлетико Мадрид - Барселона мислам дека ке Тепа Барса 0-2 али сеуште не се Знае.

Хахахах Калач бе бате Постар е од Лапорта. :vozbud::vozbud::vozbud:

Што се однесува за натпреварот Атлетико Мадрид - Барселона мислам дека ке Тепа Барса 0-2 али сеуште не се Знае.
А подобар е од Валдез?
-Да
Епа тогаш кому му е гајле колку е стар!
Анри:Планирам да останам во Барса
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=faba55f4-2b69-4eb6-8ad7-72d439dd7ca3&ln=3&typeBack=%D0%A8%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0
Ето:Никогаш нема да се вратам во Реал М.
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4ca2-bb22-10a549e5eb6c&ln=3&typeBack=Шпанија

Најдобар голман за барса е Буфон, тој изјави дека не сакал да брани за јуве во летниот прероден рок кој тим ќе се заинтересира за него право влегува но добар тим да е сега на барса им е шансата:)

Најдобар голман за барса е Буфон, тој изјави дека не сакал да брани за јуве во летниот прероден рок кој тим ќе се заинтересира за него право влегува но добар тим да е сега на барса им е шансата:)

in your dreams:pipi:

Меси утре го игра својот 100ти натпревар во Лигата. Екстра мотивиран ќе биде за утре, а сите знаеме што тоа значи:vozbud::vozbud:

Честитки за Меси за 100тиот натпревар,нека има уште многу такви натпревари и утре нека им збрца еден гол мегу рогови а може и два.:vozbud:

Утре очекуваме убедлива победа и конечно милито утре ќе игра:).

Грешка си мора утре бар како резерва да влезе бидејќи ќе му бу биде првиот меч оваа сезона:).

Јас мислам дека нема шанси милито да игра па ќе видиме

еве ги педерчињава бодат 2-0 ако не тепаме утре црно ни се пишува

Што те боли к*р за нив мене ми е ние да победуваме а за нив боли ме к*р.

Ќе биде утре, ќе еруптираме на сред Мадрид. Сигурно момците веќе се свесни дека не треба да се ебават, и треба да ја одржуваме разликата од 7 бодови.

Се мислам дека атлетико може да го јаде 6:0 како пред 2 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom