V
Viktoranius
Гостин
Незнам зошто ама јас повеќе сакам да дојде Агуеро отколку Бензема.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e pa Anri e star nema da moze da igra na visoko nivo uste dolgo...najmnogu i slednata sezona...a da go zemat benzema e mnogu dobro.Za Ribery nema zbor mnoogu jak e.No sega najmnogu treba da se resi problemot vo odbranata leviot bek...
Aсењо ѕвер е голманотТреба да се реше проблемот во одбраната со Голманот левиот бек во Барса воопшто не предизвикува проблеми (киксови).
А за то новото Засилување.. доволно е само еден како Чави пример Полански, Фабрегас.. итн Лево крило Иниеста супер си ги врши работите како што гледам.
Што викате кој голман би бил најдобар за Барса ?
Што викате кој голман би бил најдобар за Барса ?
Имам слушано за Асењо мислам дека беше од Ваљадолид, Барса мислам еднаш прати понуда за него ама не бидна ништо, не го имам гледано Асењо, а Барса ако навистина сака може да го купи.Aсењо ѕвер е голманот
Стар е многу за БарсаДа би можел јас да бирам, би го зел Рикардо од Бетис.
Или не побеуваме или ќе победиме 3 разлика најмалку минимално нема шанси да победиме ќе видитеХА ХА ХА,Симао изјавил дека е оптимист за во недела, односно дека ке ја победеле БАРСА, и дека е добро за реал да и се приближи на БАРСА,но мислам дека заради оваа изјава ке го јадат стапот.
ЗА Рибери сигурен сум дека уште во ЈУНИ ќе ја избере Барса, иако сите гиганти го посакуваат,тој си знае дека неговата игра најдобро ќе се вклопи во БАРСА и дека титулите ќе си дојдат сами по себе,но сепак сеуште е рано да се збори за идните засилувања. За во недела очекувам тешка утакмица со доста борба на средината,но сепак убеден сум дека ќе победиме со макар еден разлика.
)))
)))
)))
)))-)-):
)
)))
::
))))-)-)-)::::
)))))
))))
)
)))
))
)))
-)-):
)
)):
)-)
)))-))))))-)-)
))
)))
))
Или не побеуваме или ќе победиме 3 разлика најмалку минимално нема шанси да победиме ќе видите