Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
News of the World</SPAN> објави дека Пеп Гвардила веќе испратил скаути да ја следат играта на Патрик Евра во Јунајтед.

И покрај тоа што Барса ја има најдобрата одбрана и напад во Ла Лига јасно е дека левата бековска позиција е најслабата точка на клубот.

Абидал не успева да прикаже игрите кои се очекуваат од него и Каталонците и во минатото беа поврзувани со неколку леви бекови, со цел да имаа поизбалансирана лева страна во однос на десната, каде што Дани Алвес е инзвореден оваа сезона по доаѓањето на Ноу Камп.

Се шпекулира дека Пеп Гвардиола е подготвен да одвои високи 20 милиони фунти за услугите на Евра.

Францускиот интернационалец минатата година стави потпис на нов четиригодишен договор и Ферги има високо мислње за Евра.

Сепак стратегот на Јунајтед може да биде примамен од високата понуда на Барселона.

Покрај тоа Ферги се надева дека Фабио Да Силва ќе може да има исто влијание како својот брат Рафаел и да биде долгорочно решени на Црвените Ѓаволи за левата бековска позиција.

Хммм интересно, интересно. Искрено мое мислење е дека Евра е најдобриот лев бек во светот и се надевам дека ќе му се оствари желбата на Пеп, а и на мене. Сепак ќе биде тешко да се прилагоди играта во одбрана со оглед на тоа дека и Алвес и Евра се многу офанзивни бекови.

Мислам дека овој наптревар беше продаден зашто еспањол е од ист град и се последно ако не ги тепаа на барса ќе отпаднеа. И пеп како што кажа лависта ич не е загрижен а вчера и играчите не трчеа добро и не играа добро така да нема проблем да се секираме сеа се надеваме на атлетико да ги тепаме и да отидеме убедливо пред задриѓаниве:).

како барса фан треба да знаеш дека пред некоја година заради епањол титула не зедоа
како е можно сега на најголемиот градски ривал да му дадеш три бода?

Абидал е многу послаб од минатата сезона и кога играше во лион за разлика од оваа, не е многу активен и според мое мислење заслужува да биде резерва.:)

Мислам дека овој наптревар беше продаден зашто еспањол е од ист град и се последно ако не ги тепаа на барса ќе отпаднеа. И пеп како што кажа лависта ич не е загрижен а вчера и играчите не трчеа добро и не играа добро така да нема проблем да се секираме сеа се надеваме на атлетико да ги тепаме и да отидеме убедливо пред задриѓаниве:).

Пике имаше изјава пред натпреварот дека воопшто не му е важно дали Еспањол ќе испадне во втора, дури рече дека ако Еспањол отпадне, ќе слави како што тие славеа кога ја изгубивме титулата. Нема шанси ова да е продаден меч. Башка не сме ние тим којшто мести натпревари.

А за Евра не верувам да е вистина иако и јас прочитав. Не верувам дека САФ ќе го пушти, но останува да видиме.

Ахх моја грешка но по ова играње мислев дека е продаден едноставно ич не се замараа како да не игра барса како да играт некој од 5та лига.

Puel: “El Barça es lo más difícil que nos podía pasar” - Барса е најлошото нешто што можеше да ни се случи:smir:

И повикани се Санчез и Касерес за натпреварот со Лион. Баш ме интересира со кој состав ќе излезе Пеп во вторник.
Според мене идеален состав би бил:

-------------------Валдес----------------------
--Алвес------Маркез---------Касерес----Пујол-
----------Чави-------Туре-----------Кеита-----
----------Меси-------Ето------------Анри------

Puel: “El Barça es lo más difícil que nos podía pasar” - Барса е најлошото нешто што можеше да ни се случи:smir:

И повикани се Санчез и Касерес за натпреварот со Лион. Баш ме интересира со кој состав ќе излезе Пеп во вторник.

-------------------Валдес----------------------
Мислиш би ризикувал со Касерес?.....ја мислам Пике ке игра незз:toe:

Незнам за тоа, ќе видиме. Ја би го ставил Касерес бидејќи Пике изигра многу натпревари а и вчера ги изгуби живците на натпреварот после црвениот картон.

Јас би сакал да го стави Касерес место пике бидејќи Пике речиси сите натпревари ги игра така да во вторник бар едно нерешено да изиграме далеку од пораз а дома да тепаме:).

Во право си!
ОВа наше реми не значи ама баш НИШТО!И нема потреба да се палите толку шо сте тепале со Хихон...И знајте дека јас лично гарнтирам со глава дека нема да победите со Бетис!
100% АНТИМАДРИСТА
отиде главата :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

-------------------Пинто----------------------
Е вака може оној Валдес неможам да го гледам веќе во дресот на Барселона.

Ќе се поправи... навика му е тоа. Брани 3 натпревари добро, наредните 2 ги усере до немајкаде :):toe:

Ама тој првиот гол како што го прими само ја гледаше топката и никако да ја фати:S.

znaev deka ova ke bide tezok natprevar i osekjav deka ke tepa esp ili nereseno a za pobeda ne ni pomisliv oti odnapred znaev kako ke bide.
sega nekako istoto ke bide i so atl.madrid,sinokja atl.madrid izgubi i naredniot natprevar go igra doma i ne veruvam deka ke dobie uste eden poraz.valida nereseno ke zavrse

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom