Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа што е Робен за Реал не ни блиску до тоа што е Меси за Барса.

Добро. Меси е Најдобриот во Барселона.
Ти е Инает што е толку Јак?
Ињеста, Чави, Ето, Анри, Алвес, Пујол, Маркез, Бојан. не се тие Играчи што играат во Барса.?
Не ми е Јасно зошто викаш дека Барса Зависи од Еден.

Треба да се Признае Дека МЕСИ е Најдобриот во Барса.

Спомнав Исто како Ман.УТД и Роналдо ЛАНИ!!!

Brutaliptischen, ти Ињеста, Чави, Пујол, Анри, Ето..... ги сметаш за просечни?
Не ги сметам Просечни.

Што ве боли к*р па на крај дали зависими е ако зависиме од кого зависиме наш проблем не е ваш
Така Бате.. Ебаму Педерите не се Гледаат на Нив Па нас Ке ни Кажуваат од Овој Зависите Од Оној Зависите, Нив тешко му е да Признаат Дека робен му ги Решава натпреварите:vozbud::vozbud::vozbud: Педерри Смрдени.

Поздрав до тебе Акси:smir:

Добро е што победата беше издвојувана на незгоден терен, оваа година Сантандер дома губи бодови тешко. Наредно коло ќе биде навистина интересно да се види кои ќе играат во одбрана, ама сепак натпревар на домашен терен против Хихон не треба да претставува проблем дури и во таква ситуација.

Повредата од Пујол не е Премногу долга Читав дека 10 Дена Беше а Изминаа 4 Дена од Одиграниот Натпревар со Еспањол шо Значи Само Првата со Мајорка нема да го има. :):smir:

Добро. Меси е Најдобриот во Барселона.
Ти е Инает што е толку Јак?
Ињеста, Чави, Ето, Анри, Алвес, Пујол, Маркез, Бојан. не се тие Играчи што играат во Барса.?
Не ми е Јасно зошто викаш дека Барса Зависи од Еден.

Треба да се Признае Дека МЕСИ е Најдобриот во Барса.

Спомнав Исто како Ман.УТД и Роналдо ЛАНИ!!!

Не ги сметам Просечни.

Така Бате.. Ебаму Педерите не се Гледаат на Нив Па нас Ке ни Кажуваат од Овој Зависите Од Оној Зависите, Нив тешко му е да Признаат Дека робен му ги Решава натпреварите:vozbud::vozbud::vozbud: Педерри Смрдени.

Поздрав до тебе Акси:smir:
Можеше да ми кажеш на почетокот дека ќе маваш со глава го ѕид. Да не се мачам да ти одговарам.

Уште ова, грешно сваќате, или грешно се обидувате да докажете нешто. Не реков дека другите не играат, туку дека кога не игра Меси, никој не игра. Колку пати има влезено во второ полувреме и ја има добиено утакмицата.

Ок де еве. Меси е играч на Барса, и тој ја движи Барселона.

Да не беше Меси, Барса ќе беше слаба, ама Меси е тука и Барса ќе биде шампион.

Тоа сакавте да го слушнете? - Го слушнавте.

Ајт поздрав.

Барса нема за џабе најдобро трио во светот Меси-Анри-Ето така да има квалитетни играчи но меси е најдобар, секогаш барса имала еден иргач на кој најмногу ќе имаат надеж сега тоа е меси.

Кога беше Роналдињо се он не вадеше и се велевте да не ви е тој ќе пропаднете ама еве сега не е тој и гледаш дека сме во боље форма сеа да не ви е Меси неможете да победите за некои 5-6 год ќе викате некој трет не вади и се така ќе си зборувате

Можеше да ми кажеш на почетокот дека ќе маваш со глава го ѕид. Да не се мачам да ти одговарам.

Уште ова, грешно сваќате, или грешно се обидувате да докажете нешто. Не реков дека другите не играат, туку дека кога не игра Меси, никој не игра. Колку пати има влезено во второ полувреме и ја има добиено утакмицата.

50000 Илјади примери ти Кажав дека Барселона со Меси е Слично како Лани Ман.УТД со Роналдо. Уште не ти е Јасно. ?
Ама и Меси без Другите не е Не е Меси.
Незнам што толку тешко ти објаснав шо неможеш да Сватеш ?

Знам јас што ти е Целта и мислата. :smir:

A sto vi e gajle dali sme 0 bez messi.Go imame i ne sme 0.Koga ke go nemame togas zborite

Не сме нула без Меси туку кога не игра а не е повреден како сите играчи да чекаат да влезе и да ја добие утамицата сам.

Ако Меси се повреди тимот психолошки ќе се прилагоди и другите играчи ќе истапат бидејќи нема да има кој да ги спаси.

Истото се случи и со Манчестер на почетокот од оваа година. Роналдо беше повредан, а тие победуваа без него. Лани ,кога Ферги го одмараше Роналдо, Манчестер изгледаше како мува без глава.

50000 Илјади примери ти Кажав дека Барселона со Меси е Слично како Лани Ман.УТД со Роналдо. Уште не ти е Јасно. ?
Ама и Меси без Другите не е Не е Меси.
Незнам што толку тешко ти објаснав шо неможеш да Сватеш ?

Знам јас што ти е Целта и мислата. :smir:
Значи лани Ман утд зависеше од Роналдо, сега Барса од Меси. Ми ги потврдуваш зборовите и ми викаш дека не ми е јасно :)

Не сме нула без Меси туку кога не игра а не е повреден како сите играчи да чекаат да влезе и да ја добие утамицата сам.

Ако Меси се повреди тимот психолошки ќе се прилагоди и другите играчи ќе истапат бидејќи нема да има кој да ги спаси.

Истото се случи и со Манчестер на почетокот од оваа година. Роналдо беше повредан, а тие победуваа без него. Лани ,кога Ферги го одмараше Роналдо, Манчестер изгледаше како мува без глава.
Фала богу, ќе научат да играат и без него, само ќе им треба време. Не би сакал нешто лошо да му се случи, ама тоа е единствената шанса за титула во примера за Реал.

Надежта последна умира... :toe:

Инаку:
"That goal was for all the fans. I didn't know it, they told me afterwards. I had heard about it being close, but I didn't know my second was the one. When you're on the pitch, you don't think about these things. You only think about winning. But I'm very happy to enter the history of the club that way. I will take the ball with me. I won't keep it, that one goes to the museum of the club."

0+barcelona+racing+lionel+messi+scoring+goal+5000.jpg

:cuc::cuc:
0+barcelona+racing+lionel+messi+celebrating.jpg

http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/02/statistics-2008-2009-goals-assists.html
И малку статистика:vozbud:

Сега за сега оваа сезона е една од најдобрите во историјата на клубот, ако не и најдобра. Да продолжиме во ова темпо сигурен сум дека нема да има тим во светот кој ќе ни застане на патот.

Lele,lele,madridistive uste malku i od k*t ke si griznat sto go imame MESSI
:love3:MESSI

Фала богу, ќе научат да играат и без него, само ќе им треба време. Не би сакал нешто лошо да му се случи, ама тоа е единствената шанса за титула во примера за Реал.

Единствена шанса на Реал да ја освои примера е Барса да западне во криза полоша од таа што ја имаше Реал во првата полузезона.

Значи повеќе повреди, недисциплина, караници меѓу играчите.....

Повреда на еден играч, па дури и Меси нема да смени многу. Барем не на утакмиците со помалите тимови, а на тие утакмици се добива лигата.

Ajde sega da se skrsi i mallorca u kup zs prva doma ja igrame da ne se primi gol a da se nasibat poveke posle so sporting isto taka nema da ima nekoj poteskotii samo nek se prodolzi so pobedi a na koj mu e krivo sto Messi dava golovi ima lekovi za smiruvanje pa nek se napie pred sekoj natprevar na BARSA e taka a ostatok pivo u raka i nek uziva vo majstoriite i nek slavi pobeda na kraj.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom