Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој противник би ни одговарал највеќе (или би сакале да го добиеме) у осмина-финале??????
1. ЧЕЛЗИ
2. АРСЕНАЛ
3. ИНТЕР
4. ЛИОН

Ја мислам дека редно време е да играме со Арсенал и повторно да си ги исплескаме како во 2006 :baeh: и мислам дека тим како Арсенал би ни одговарал пошто играат отворен фудбал а ние таквите со задоволство ке ги пречекаме:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Абе коа веќе сме тргнале, најдобрите ќе ги избереме нормално. Арсенал играат отворен и напаѓачки фудбал многу сличен на нашиот, со голем посед на топката, со многу додавања (секако не се толку добри како нас во таа игра али :):)), па би сакал Арсенал да ни ги дадат.

И јас би сакал Арсенал да се паднат едно шо ке има добар фудбал за око друго мислам дека ке се пласираме во 1/4 финале
А кога е ждрапката ??

Zdrepkata e vo petok na 19ti,ke davaat direktno na eurosport,samo ne sum siguren dali ke pocne vo 12:00 ili 13:00,ke treba da proveram a od moznite protivnici definitivno sakam da igrame so Arsenal.

Zdrepkata e vo petok na 19ti,ke davaat direktno na eurosport,samo ne sum siguren dali ke pocne vo 12:00 ili 13:00,ke treba da proveram a od moznite protivnici definitivno sakam da igrame so Arsenal.
За лига на шампиони е во 12:00 а за куп на уефа е во 13:00
Би сакал со Лион да се паднеме да си пројдеме без никакви проблеми шо ќе се замараме со Челзи,Арсенал или Интер има време во 1/4 за тоа:baeh:

Колкави шанси имаме да се паднеме со Панатинаикос? :)

Баш би сакал да ја гледам Барса во живо.

Немаме никакви шанси да се паднеме со нив у осмина-финале бидејќи и они беа први у група а за четврт-финале може само да се надеваме, искрено тешко дека ке поминат осмина:toe:

ПС. НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА !!!:icon_lol:

so panatinaikos nema sansi da se padneme ama bi sakal so lion za da nemame problemi.pozzz

Не ли си ја гледал до сега Барса во живо?Јас ја имам гледано 1 кога играа со Левски:baeh:

pa od ovaa liga na sampioni ovaa god samo 1 pat ja davaa i toa bese se daj da se padne so lion pa da ja gledame

Сака да каже од трибините, не на телевизија.

Инаку "Ya me queda menos" - Иниеста:vozbud:
И сакам да го видам Милито повторно на теренот, одличен играч е и мислам дека да не му се случеше повредата тој ќе беше стандарден заедно со Пујол. Вака и Маркез не е лош, напротив игра одлично али мислам дека Милито е подобар од него:)

Edit: Погледнете го ова

Абе заеби го Милито и Абдал. Многу ги мрзим тие двајца заедно со Пике. Маркез игра каде каде подобро од Милито.

За Абидал се согласувам, али мислам дека не си во право за Пике и Милито... лани заедно со Пујол беше еден од најконстантен во одбраната... правеше грешки али јебига сите грешат. А за Пике, дечкото игра одлично и дава максимум на сите натпревари. Не е ни чудо што беше стартер на повеќето натпревари и што Пеп му дава шанса пред Касерес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom