Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа нека ви е.......добар натпревар,заслужено!!!!!!!!

Честитки за победата, повеќе од заслужено, само еден тим играше а тоа беше Барса...:icon_lol:

AJDE NEKA NI E CESTITO POBEDATA,POZDRAV DO SITE FANOVI NA BARCA I EDNO GOLEMO BRAVO ZA MOMCITE NA PEP.:icon_lol:

[zEUs];1984976 напиша:
Честитки за победата, повеќе од заслужено, само еден тим играше а тоа беше Барса...:icon_lol:
Ball Possesion:
Barca71-Real29:pos2:

:olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee::olee:

ГИ РАСТУРИВМЕЕЕЕЕЕ, НА ТЕРЕНОТ ИМАШЕ САМО ЕДЕН ТИМ СЕ ВИКА БАРСЕЛОНА !!!!!

Кај мене е лудница ништо не се знае каде е, 15 души бевме :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Одам да славам, утре ќе зборувам, сеа не сум во состојба да стојам.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ај нека ни е честито победата 12 бода пред Реал нема да можат да стигнат 5 години да трае првенството нема да моќат да не стигнат:pos2:А инаку одлична игра на нашиве им покажавме што значи да се доминира на еден натпревар заслужена победа бидејќи освен онаа шанса на Дренте во 1то полувреме и на Паланка во 2то немаа ништо друго поздрав до сите навивачи на Барса и да си ја славиме победата:vozbud::vozbud:
П.С:Каде се тие што ја пишуваа 2 на 5.5 коефициент:pos2::pos2:

Значи немам збороој за утакмицава. Јака утакмица у коа Барселона преовладуваше и со шанси и со поседот на топката од 73-27 (:pos:)
Ето, Меси звероој, добро и остатокот од барса са звероој ама не до таја точка (.) :pos:

Тој Дренте бедниот само еднаш или два пута пројде кај Дани Алвеш :pos: а Игуаин па го изора цел терен со тиа копачкете чак што више и утепа еден навијач од силината на неговиот шут :pos::pos:

Воглавно феноменална утакмица со многу шанси за Барселона,лесно можеше да биде и 5-0 али ај добро многу ќе им дојде :pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom