Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако го земат Кун, Бојан ќе оди на позајмица во Атлетико... As simple as that :)

Па ако нема везе ако е Атлетико и Вардар нека биде :pos2::pos2:

Ај прво викендов прегазете ги на Реал,оти некако многу оптимистички изјави гледам откако ги победија на Зенит,па мислам дека треба малце да се спуштат на земја...нели????? Ви посакувам победа,со среќа,поздрав....

Ај прво викендов прегазете ги на Реал,оти некако многу оптимистички изјави гледам откако ги победија на Зенит,па мислам дека треба малце да се спуштат на земја...нели????? Ви посакувам победа,со среќа,поздрав....

Како вас што ве спуштиа на земја НА Порто? Не трескај ај жити се...Инаку очекувам добар натпревар, со многу голови. Оваа утакмица ако не излезе 4+ незнам која ќе излезе :) Оптимист сум ама не многу голем, Барса е во моментов поквалитетен и неможе да се оспори тоа, иако навивам за Реал знам кој е и што е во моментов. Победата на Зенит ни даде малку надеж, ама со 8 повредени и со 2 суспендирани тешко дека можеме да се надеваме на нешто. Сепак спортски е да се надеваш на нешто, макар било и најголемо чудо...што не е во овој случај :) Како и да е, се гледаме во сабота, едвај чекам да почне :)

поз

Како вас што ве спуштиа на земја НА Порто? Не трескај ај жити се...Инаку очекувам добар натпревар, со многу голови. Оваа утакмица ако не излезе 4+ незнам која ќе излезе

поз

Хехе,ние немавме такви изјави како вашите и не очекувавме толку,само ај не се расправаме за тоа,а за 4+ и јас мислам дека би бил реален тип,ќе има голови обете екипи играат отворено,знам и дека ќе биде многу интересен натпревар......останува да видиме што ќе се случи во сабота,поздрав:smir:....

Минатата година Филе имаше кнедла во грло по голот на Баптиста.....

Хехе,ние немавме такви изјави како вашите и не очекувавме толку,само ај не се расправаме за тоа,а за 4+ и јас мислам дека би бил реален тип,ќе има голови обете екипи играат отворено,знам и дека ќе биде многу интересен натпревар......останува да видиме што ќе се случи во сабота,поздрав:smir:....

А кои се тие изјави на Реал? Тоа што збориме ние на форумов е едно, а мислењето на Реал е сосем друго. Никој не рече дека ако сме ги тепале Зенит, готово ќе ги тепаме и Барса. Сепак ни влеа малку надеж победата, можеби не толку победата колку што самата игра која ја прикажа Реал против Зенит, борбено и до крај, што искрено оваа сезона воопшто и да не го видовме, останува да видиме како ќе се одвива натпреварот :)

Извинете за ОФ топик :smir:

Thank you!

http://www.24fudbal.com.mk/Default....16e-a5b079fdaa4b&ln=3&typeBack=Последни Вести
Ајде и Бускетс потпишал договор до 2013!

Да да, посебно ме радува новиот договор со Бускетс. Одлично игра дечкото заслужува нов договор.

Инаку ИНИЕСТА ЌЕ БИДЕ ВО ТИМОТ ПРОТИВ РЕАЛ... Пеп решил да го стави во листата на повикани. Денес тренирал со остатокот од групата... едвај чекам да го видам повторно на теренот:vozbud:

Ајде ајде ке ги згазиме утре на Реал. Моменталната игра на Барса ме потсека на таа игра пред ти сезони кога освоија ЛШ и Ла Лига и остварија 18 победи во серија. Така да Реал немат шанси !!!

П.С. Нека бидат задоволни со минимален пораз

na kolku god potpisal buskets
a iniesta ke bide vo sostavot ama ke igra li????

Да да, посебно ме радува новиот договор со Бускетс. Одлично игра дечкото заслужува нов договор.

Инаку ИНИЕСТА ЌЕ БИДЕ ВО ТИМОТ ПРОТИВ РЕАЛ... Пеп решил да го стави во листата на повикани. Денес тренирал со остатокот од групата... едвај чекам да го видам повторно на теренот:vozbud:
И јас едвај чекам да го видам на теренот и тоа против Реал да им одржи лекција само тешко дека ќе добие шанса ама зошто да не

Незнам дали ќе добие шанса или не... ако е ова вистина ( каталонските весници пишуваат така ) мислам дека ќе добие 5-10 минути на теренот а можно е и воопшто да не добие шанса. Најважните играчи ги имаме Чави, Меси, Ето и Анри. За другото воопшто не се секирам :)

Незнам дали ќе добие шанса или не... ако е ова вистина ( каталонските весници пишуваат така ) мислам дека ќе добие 5-10 минути на теренот а можно е и воопшто да не добие шанса. Најважните играчи ги имаме Чави, Меси, Ето и Анри. За другото воопшто не се секирам :)
Ако водиме 2-3 разлика нема потреба да го пушта да се ризикува да не се повреди пак инаку фит ќе биде за натпреварот со Виљареал се надевам
100 пост ххаха

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom