Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас сум за тоа Бојан да оди на позајмица подобро ќе биде така отколку да го продадеме не мора сите таленти да ги изгубиме како и досега како што беше Фабрегас,Дос Сантос и др.

Кркич од кај ти е информацијата дека Шнајдер нема да игра на класикото? Гледам пишуват и во фан клуб задрид, ама никој нема официјално изјавено.

И јас сакам Бензема да дојде али како што кажа Диме (неколку страни назад), Бензема не е навикнат на Шпанскиот фудбал и не е докажан играч за таква силна лига. Од друга страна Агуеро игра веќе неколку години во Шпанија, знае да се снајде и на крилните позиции. Башка заедно играат со Меси за Аргентина се познаваат одлично, тие двајца би биле убиствено дуо. Мундо депортиво пред 2-3 недели тврдеше дека веќе се започнати преговори со Атлетико Мадрид.

И јас сакам Бензема да дојде али како што кажа Диме (неколку страни назад), Бензема не е навикнат на Шпанскиот фудбал и не е докажан играч за таква силна лига. Од друга страна Агуеро игра веќе неколку години во Шпанија, знае да се снајде и на крилните позиции. Башка заедно играат со Меси за Аргентина се познаваат одлично, тие двајца би биле убиствено дуо. Мундо депортиво пред 2-3 недели тврдеше дека веќе се започнати преговори со Атлетико Мадрид.

уф ако се доведе Агуеро... е тогаш ќе биде смрт нападот на Барса и комотно ќе може да атакува на европската титула, за шпанската не се прави воопшто проблем :)

Кркич од кај ти е информацијата дека Шнајдер нема да игра на класикото? Гледам пишуват и во фан клуб задрид, ама никој нема официјално изјавено.
od goal.com a la vista u pravo si za toa deka benzema ne e dokazan za vo spanija a pak aguero e mn po dokazan
ama licno bi sakal benzema da dojde

Бенезема ли е Агуеро ли е ние оваа година ќе доведеме некој млад напаѓач па ќе видиме што и како ќе биде а оние Реал се надеваат на изненадување:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Да бе, после една одиграна утакмица и победа се кренаа во облаци:pos2:
И да успеат НЕКАКО да не победат пак останува разлика од 6 бода, наредна ја играат против Валенсија, а по тоа играат против Виљареал. Тежок распоред а ?:pos2:

Агуеро е класа на играч, но мислам дека во моментов на Барса не и е потребен. Ако дојде Агуеро во тимот ќе мора да замине Кркич, а јас сум убеден дека правилен потег е да се заштедат 60 милиони и да се остави Бојан да се развие како играч. Бензема е добар напаѓа но во моментов Барса веќе има двајца (Ето и Анри) а игра со формација 4-3-3 односно еден класичен напаѓач. Мислам дека за вакви трансфери треба да се размислува дури по две години и да се почека да се види како ќе се развие овој тим предводен од Пеп.

И јас сакам Бојан да остане и да се развие како играч, физички и психички. Али од друга страна Лапорта вети големо засилување на позицијата напаѓач, така да овој или ќе мора да оди на позајмица или да се задоволи со греење на клупа (како оваа сезона).

Инаку добро е што го продолжија договорот на Бускетс, сега си имаме едно гајле помалку, ем одлично игра. Ќе биде играчиште од него :)

Едит: Го видовте Васкез како играше против Шактјор ? Ми остави голем впечаток, посебно тој слободниот удар.

Ако го продадете Бојан ќе биде една од најголемите грешки на Барселона од кога постои клубот :)Јас искрено незнам што ќе ви е Агуеро...Тој е низок играч,низок напаѓач.Како Бојан,Меси а тие 2ца се млади и од нив 2ца ќе биде играчишта не разбирам што ќе ви е тој.
П.С Го сакам Бојан во Јунајтед:)

Никој не кажа дека Бојан ќе биде продаден.... како прво, миленик е на цела публика (можат бомба да стават на стадионот ако го продадат :)), како второ Барселона се познати по тоа што ги задржуваат играчите од кантерата и каталонците (Чави, Иниеста, Пујол, Валдез) ... и ако треба да оди некаде ќе оди само на позајмица.

Има место за Кун во тимот. Може да игра и како лево крило, а како што стои работата Анри ќе си оди летово и ќе има потреба од засилување на таа позиција.

Секако дека има место за Агуеро кај нас треба некој да го замени Анри а Бојан треба да го сачуваме затоа што Ето има 27-8 год треба некој да го заменува

Нема да му штети 1-2 години во Ајакс.

Таман ќе биде време да се замени Ето тогаш. Ако седи на клупа следните 2 години тешко дека ќе стане доволно добар за да го замени Ето.

Нема да му штети 1-2 години во Ајакс.

Таман ќе биде време да се замени Ето тогаш. Ако седи на клупа следните 2 години тешко дека ќе стане доволно добар за да го замени Ето.
Епа да во право си треба да игра некаде на позајмица па дали било тоа Ајакс или Тотенхем и потоа да го вратиме кај нас да го замени Ето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom