Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам дека ќе игра бункер Рамос, мада ништо не се знае... сепак само 2 дена е на клупата на Мадрид и незнаеме како ќе се постави за натпреварот. Од друга страна Пеп, во негов стил нема да го најави составот до денот на натпреварот ( по обичај саат време пред почетокот на средбата), така ќе ја држи неизвеснотса до самиот почеток. Како секогаш ќе бара максимална концентрација од страна на играчите. Според мене идеалниот состав би бил:

------------------Валдез--------------------
-Дани Алвес---Пујол-----Маркез----Абидал-
--------Чави---------Туре--------Кеита-----
--------Меси---------Ето---------Анри------

Ако ја преземеме иницијативата и почнеме да ја играме нашата игра од почеток, натаму се знае.:pipi:

Во право си ама некако не сум толку сигурен сега отколку што бев кога Шустер беше тренер.

Иначе разбрав дека Рамос планира да го стави Серхио Рамос како лев бек за да го сопре Меси, најинтересно во тој случај ќе биде да видиме што може да му направи Анри на Салгадо.

MOLETE SE DA NE SE SRETNITE SO NAS VO LIGA SHAMP-pozz od INTER:helou:

Хаха, а ти моли се да не се сретнете пак со Панатинаикос во 1/4
финале :pos2:

Ако има тим од кој не се плашам во ЛШ тоа е Интер.

Иначе разбрав дека Рамос планира да го стави Серхио Рамос како лев бек за да го сопре Меси, најинтересно во тој случај ќе биде да видиме што може да му направи Анри на Салгадо.

Се сеќаваш на ова ?

Сакам да кажам дека не е битно дали Рамос ќе го чува Меси, дали некој друг. Меси е вансериски играч не се запира лесно (читај воопшто во еден на еден ситуации). Во секој случај ќе биде интересно:vozbud:

АЈДЕЕЕЕЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЌЕ ГИ ЗГАЗИМЕ ТИЕ ПЕДЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Извинете, ова беше посилно од мене.:pos2:

Гледам нешто педерите се распуцаа на Зенит, па мислам дека бев во право кога реков дека треба да се плашеме од Хуан де рамос.

Луѓе дајте некој позитивен коментар да се смирам. Уште сеа осеќам напнатост и возбуденост.:nesum:

Рамос ќе игра централен, каде што е најдобар. Метзелдер ќе игра десен бек, Салгадо лев. Дренте ќе игра лево крило најверојатно, за да му помага на Салгадо со Меси. Ќе биде интересно, во секој случај.

Луѓе дајте некој позитивен коментар да се смирам. Уште сеа осеќам напнатост и возбуденост.:nesum:

3 дена до Ел Класико е. Смирување само со коњска доза анастетик за да те успие до понеделник.

Кој Хуанде кој црни очи... Човекот ја почна кариерата каде на друго место ако не во Барселона, и сега ќе ми дојде и ќе се праи шизик :):) Само едно нешто... верувајте во тимот, пред се во Пеп:vozbud:. Ќе извлече некој ас од ракавот бидете сигурни.

нормално дека ќе извлече, затоа уште еднаш ќе иде ова:

Obsessed with anticipating problems, his analysis of opponents is as exhaustive as it is exact, his findings presented to players in bite-sized chunks. His training sessions, worked through with those close to him and carried out behind closed doors, are to the point. "He remembers everything," says Xavi. "And everything is done for a reason, never just for the sake of it."

нормално дека ќе извлече, затоа уште еднаш ќе иде ова:

Obsessed with anticipating problems, his analysis of opponents is as exhaustive as it is exact, his findings presented to players in bite-sized chunks. His training sessions, worked through with those close to him and carried out behind closed doors, are to the point. "He remembers everything," says Xavi. "And everything is done for a reason, never just for the sake of it."

Се знае... животот го остави во Барса и за Барса. Вистинска Легенда.

Можни противници во 1/8 финалето:Челзи,Интер,Лион и Порто бирајте.
Јас би избрал Порто или Лион лесно да поминеме во 1/8 финалето па за натаму ќе мислиме ама ќе видиме што ќе се случи на 19.12.2008:pos2:

Ја би го избрал Интер... може и Лион. Право да им го лапнеме Бензема:icon_lol:

Јас би избрал Интер. Сакам малце да му набиеме комплекси на кретенот Мурињо, како пред 3 години кога му набивме кога беше на кормилото на Челзи.

Со Челзи ќе биде најтешко ама можеме да ги тепаме сите 4 тима.

имате грешка, не е порто, туку арсенал :toe:

Не би рекол дека Интер би бил лесен противник... супер би било да се паднеме со нив, али во никој случај не би било лесно.

ЕДИТ: Челзи, Интер, Арсенал, Лион... ај одберете :):) Сега сакам Арсенал место Интер :)

Значи сигурно имаме јак противник за 1/8 финале.

Ако ако.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom