Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Рано е уште... пред почетокот би требало да има солидни линкови.

Го гледам вториов тим како игра и многу ме потсеќа на нашиот прв тим лани. Многу посед малку шанси и фудбалери со слаба техника кој премногу ја задржувааттопката во свои нозе (Пике)

Целосна контрола, малку шанси.... сепак се млади и на некои ова им се први натпревари од ваков тип. Имаше Бојан една шанса, можеше да одигра подобро али тоа е јебига.

Едит: Губиме 1-0 хахаха

Не е важно тоа... од прееска се смеам коа го гледам голманот нивни... а да и Жоркера покажува зошто е трети голман во тимот:pos2:

Kрај. Конечен резултат 2-3... децата не се подготвени за големи натпревари факт е. Требаше Гуди да игра од почеток, али тоа е нема назад :)

mestena beshe utakmicava tie vie pushtija prvata utakmica vamu sega vie mu e pushtate

Нема везе што сме изгубиле сите мисли беа фокусирани за Ел класико така да се очекува победа а и некоја поголема очекувам

Момент на денот беше кога типов од МТВ на прегледот на головите рече Барселона продолжува со лоша форма во ЛШ:) Минатото коло Спортинг прими 5ка, а сега нормално нема пред класико да се форсира со веќе обезбедено 1во место. Ама јбг некои луѓе не ја користат главата за размислување.

Лол, сме изгубиле 2-3. Јас не ја ни гледав утакмицата, затоа што не е ни битна, само голот на Силвинјо го видов на момент, ѕверски беше.

Иначе со душа чекам сабота. Да си кажам искрено Рамос ме плаши, али нашите момци се спремни и мотивирани така да не верувам да имаме проблеми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom