Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немам зборови. Еден просечен тим да неможеш гол да му дадеш и тоа пред своите гледачи...дрва.

п.с И спортска ме заебаа.

срамота !!! ај што ме заебаа во кладилница ама играта беше мизерна , кеита и хлеб ке го заменат роналдињо ај донт тинк соу , гвардиола тренер ? смешно

c c c c cova li e moknata barselona beeee ???
mizerija ste
3 pati poslabi ste od minatata sezona, bez deco i ronaldinjo za uefa cup ke se borite

lele be kako mozi da navivam za naglupiot tim...... gi brkame onie so vredat i zemame nekoj telinja koj mislime deka ke gi naprajme voloj....ama ne odi to taka lesno... luge naviknete se da ne se nervirate ke ni treba ova sezona inaku vo sprotivno zavrsivme site vo VESELI CVETOVI(ludnicata vo demir hisar)....ajde ostanva da se nadevame.pozzzz:toe::toe::toe:

Аман бе.....:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest: Гвардиола нека си ја чука главата од ѕид!:tapp:

и треба да си ја чука , ви фали робусен напаѓач и тоа многу

Немам зборови, крш игра. Незнам дали е до Гвардиола, дали е до играчите, дали е до Лапорта .........

Знам само дека најголем удел имат играчите.

Не донесоа засилувања кои би ги замениле тие шо заминаа.

Ја утнавте работава и денес. Кај му бил умот на Гвардиола кога оние клинциве ги запишувал во првиот тим. Ајде тоа е само почеток на сезоната и не би морал ништо да значи, но сепак ваквите киксви би морале од корен да се отсранат во иднина ...

Не го гледав натпреварот, со резултатот не сум задоволен ни малку!
Како што пишуваше во ЕМД пред почетокот на сезоната: Ако победуваат и јас ќе се чувствувам како победник, ако губат тогаш Лапорта треба да се осеќа како губитник. Имаа шанса да го доведат Мурињо, Лаудруп и ред други тренери со искуство, но не, тие го донесоа Гвардиола затоа што бил каталонец... страшна работа. Тоа е еден од главните проблеми кај овој тим. Се надевам дека Лапорта ќе размисли добро пред да направи нешто во иднина.

Ја утнавте работава и денес. Кај му бил умот на Гвардиола кога оние клинциве ги запишувал во првиот тим. Ајде тоа е само почеток на сезоната и не би морал ништо да значи, но сепак ваквите киксви би морале од корен да се отсранат во иднина ...

Санкир до клинците беше... башка Бускетс (синот на легендарниот голман на Барса) изигра сосема коректно. Направија многу додавања, бесполезни. Фалеше креација во играта која вечерва нит Чави, нит Иниеста (Хлеб) нит Меси ја немаа. Фалеше убоитост по крилата - Дани Алвес беше престатичен. Фалеше добра организација. Ето не го видов цел натпревар.

А ваква тактика играат речиси сите екипи на Ноу Камп - бункер. Некому му успева да се одбрани, некому не. Овај ноч ние био мој дан :)

Ајде, чир ап. Наредна, Пепе ќе е скроз уќењат и ќе му каже на Месијата и на Чави: направете тактика, јас само ќе мафтам на камери - и се ќе е во ред :)

c c c c cova li e moknata barselona beeee ???
mizerija ste
3 pati poslabi ste od minatata sezona, bez deco i ronaldinjo za uefa cup ke se borite

Тоа е моќната Барселона која ве победи во сред Италија.

Не се потребни вакви коментари, посебно не на наш фан клуб.

Чекајте бре луѓе,рано е.Почеток на сезона е.Гвардиола прави некој експерименти,би требало да му дојт умот со време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom