Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се сеќаваме, завршивме второ место, изгубивме од Реал 2003 година. Потоа се подобрија работите... да се надевеме дека ќе биде така...

Хлеб нема да игра 3-4 недели.

Да, а на средина на сезона бевме 9, 10-ти...дури Рајкард не го уигра тимот. На крај, да имаше уште едно, две кола, и први можевме да бидеме - забревтани беа момвите.

Така да, има некој кој зема грдни пари за да ги мисли овие работи мн повеќе него нас, дома пред компјутер, страшните аналитичари.
Мислам се е океј, ама не се филмајте многу.

А Рајкард тогаш не дојде на сред сезона?
Или ја сум грешка нешто :)

А Рајкард тогаш не дојде на сред сезона?
Или ја сум грешка нешто :)

грешка си, дојде на почеток и беше разочарување на стартот, нешто слично како гвардиола сега

Знам дека бавте тапа на почетокот, во еден период и 9-10 бевте негде, на крај се сеќавам се газевте.
Иако ние имавме шанса да бидеме втори ама изгубивме во последното коло од последната Мурсија и завршивме четврти, глупа сезона :)

Само што таа сезона го имавте Роналдињо, а сега го имате кој ? Педрито ?
Времето ќе покаже, ама не сум убеден дека може нешо да направи Пеп.

ne go sporedvajte ovaj tim so toj na rajkard vo 2003... togas imase potencijal a sega negledam nikakov i mnogu se nerviram so ovie mojte katalonci so mi go ebavat timot i prodavat se so e dobro ili nesto slicno kako pelister vo rakometot napraj dobar igrac pa prodaj go....:toe::toe:

Само што таа сезона го имавте Роналдињо, а сега го имате кој ? Педрито ?
Времето ќе покаже, ама не сум убеден дека може нешо да направи Пеп.
моите мисли во моментов :(

Незнам, најдобра опција е да земат играч во јануари на местото на Роналдињо.

Ајде почеток на сезона е, ќе се средат за брзо време Барса и очекувам да гледаме препознатлив напаѓачки фудбал од нив:helou:

Valdés, Pinto, Henry, Márquez, Xavi, Piqué, Iniesta, Puyol, Cáceres, Sylvinho, Bojan, Eto'o, Messi, Alves, Keita, Gudjohnsen, Touré and Pedro. - Составот за утрешниот натпревар. Сакам Касерес да игра прв состав:vozbud::vozbud:

Интервју со Гвардиола
Интервју со Меси
Според ова горе, оптимисти се за утре... останува да видиме. Само да не излезе како во саботата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom