Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
би сакал Pique да го видам во Барса... ај чекам линк да видам дека потпишал...

Заввршена е работата за Пике.Тој е играч на Барса од летово. Сигурно иимал во клаузула во договорот можност да го откупи Барса, инаку не верувам Манчестер да продаде ваков талент.

Барса треба да ги открие првите засилувања денес.

Дани Алвес денеска треба официјално да биде претставен како каталонец. А читав дека Кеита денеска ке се одлучи дали ке остане или ке си оди од Севиља, а за Пиќе се чека да заврши ЛШ па да го претстават.

Абе јас како што реков шпекулации се!
Ајде зошто не пишува на официјалните страни на Барса и Манчестер ?

На официјалните страни пишува само кога ќе дојдат играчите. Прочитај на страната од линкот погоре ќе видиш дека само се чека ЛШ па да дојде Пиќе.

Барса треба да ги открие првите засилувања денес.

Дани Алвес денеска треба официјално да биде претставен како каталонец. А читав дека Кеита денеска ке се одлучи дали ке остане или ке си оди од Севиља, а за Пиќе се чека да заврши ЛШ па да го претстават.

мојот имењак Алвес ќе биде добро засилување за Барселона ... ваљда на местото на Замброта би дошол :raz:

Да, доаѓа на местото на Замброта.

Многу се гласни шпекулациите за интересот на Барселона за неколку играчи на Интер.. Исто така од другата страна Интер е заинтересиран за повеќе играчи на Барса. Па можеби летово че видиме некоја добра размена помеѓу двата клуба од која би профитирале двете страни.

Барса е заинтересирана за Киву и Матераци, а Интер за Џовани, Деко, Ето..

Да да и јас слушнав дека се заинтересирани за Киву, али Матераци ми е одбивен до немајкаде. А и не им треба толку. Инаку сега за сега Ето е најблиску до Тотенхем.

Да да и јас слушнав дека се заинтересирани за Киву, али Матераци ми е одбивен до немајкаде. А и не им треба толку. Инаку сега за сега Ето е најблиску до Тотенхем.
И јас не верувам дека Матераци би заминал од Интер.. Има 35 години и некако е приврзан за тимот.
А на Интер не му треба нов шпиц, но сепак се можи да се очекува..

Кај прочитавте за Алвес? Алвес во Барса ме плаши :)

ЕтоО повеќе сакал да игра во Арсенал,отколку во Тотенхем..Хмм,би сакал да дојде,но не верувам во тоа.
Поздрав.

Begiristain ги обвинува Рајкард и неговите помошници за лошата игра на Барса сезонава и за втората година без титула.
Повеќе

А еве го коментарот на Begiristain во врска со Пиќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom