Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум слушнал дека Гвардиола е можен наследник. Јас читав за Михаел Лаудруп сегашниот тренер на Гетафе.

Уште Супер Луис Енрике де Торо Фантастико да го земи за помошник и ќе бидам најсреќниот човек на планетава.

Веќе ги читам насловите на весниците за следната година.

05.06.09
Гвардиола, матадорот кој ги скроти мадриските бикови!(и тука слика, како ја слават титулата)

Ризчиен потег со Гвардиола, бар според мене

А имал Гвардиола некое тренерско искуство пред ова или сефте ке си праи со Барса....како не им е језиво вака непрoверени луѓе да ставаат на вакви функции не знам :S

05.06.09
Гвардиола, матадорот кој ги скроти мадриските бикови!(и тука слика, како ја слават титулата)

Разбуди се...разбуди сеее!! Сепак тоа беше само сон.:)

А Гвардиола мислам дека е тренеер на подмладокот во Барса.

Сезонава ја почна како тренер на Бтимот на Барселона, и викаат дека фасцинирал со својте менаџерски способности.

Дај боже да го сменат Рајкард утре(по натпреватор со Реал) за да се видат реално способностите на Пеп, во преостанатите 2-3 натпревари.

Тренирал деца, не е некое искуство

То е друга работа. Ако Ето нејчи да оди е друго. Зборо ми беше, ако е само до парите, Фенер нема да има проблем.
Претседателот на Фенер (незнам како се викаше) мѕ ветил на Зико 90 милиони за пазарување ова лето

Уште Супер Луис Енрике де Торо Фантастико да го земи за помошник и ќе бидам најсреќниот човек на планетава.

05.06.09
Се согласувам со тебе.:helou:

05.06.09

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Добро ме изнасмеа.Вечер очекувам добар фудбал.Барем да биде интересно.Јас би сакал и двата тима да играат со прв тим колку да биде интрересно.

Не знам за вас, ама ја имам 2-2 на ливче. :D:D:D

Парите од ѓурѓовден како дошле така пошле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom