LaVista
Traumatic Playground
- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 4.183
- Поени од реакции
- 958
Според ова деновите на Рајко се избројани во Барса. Да се надеваме дека Гуардиола знае што прави и дека ќе гледаме поинаква Барселона од наредната сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe napadot mu e dobar nema soЌе има промени во Барса ова лето, не се чудете ако Виља потпише со Барса а не со Реал. Пулсен од Севиља исто се спомнува.
Фенербахче спрема мега понуда за Ето
Znam deka imaat pari Fener ama isto znam deka igrac od tipot na Eto,Messi i Ronaldinho nema nikogas da igraat tamu osven vo zalezot na nivnata kariera kako Carlos :helou:То е друга работа. Ако Ето нејчи да оди е друго. Зборо ми беше, ако е само до парите, Фенер нема да има проблем.
Точно така.Никој фудбалер како Ето не би сакал да продожи таму зошто таму ќе му пропадне формата бидејќи ќе игра со 3 класи послаби играчи.Не е до парите, во такви клубови идат играчи во залезот на нивната кариера, далеку е Ето од таму.
Точно така.Никој фудбалер како Ето не би сакал да продожи таму зошто таму ќе му пропадне формата бидејќи ќе игра со 3 класи послаби играчи.
Е тешко да си оди, само што дојдеМилито нема врска од Фудбал нека оди од Барса