LaVista
Traumatic Playground
- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 4.183
- Поени од реакции
- 958
Според ова деновите на Рајко се избројани во Барса. Да се надеваме дека Гуардиола знае што прави и дека ќе гледаме поинаква Барселона од наредната сезона.
abe napadot mu e dobar nema soЌе има промени во Барса ова лето, не се чудете ако Виља потпише со Барса а не со Реал. Пулсен од Севиља исто се спомнува.
Фенербахче спрема мега понуда за Ето
Znam deka imaat pari Fener ama isto znam deka igrac od tipot na Eto,Messi i Ronaldinho nema nikogas da igraat tamu osven vo zalezot na nivnata kariera kako Carlos :helou:То е друга работа. Ако Ето нејчи да оди е друго. Зборо ми беше, ако е само до парите, Фенер нема да има проблем.
Точно така.Никој фудбалер како Ето не би сакал да продожи таму зошто таму ќе му пропадне формата бидејќи ќе игра со 3 класи послаби играчи.Не е до парите, во такви клубови идат играчи во залезот на нивната кариера, далеку е Ето од таму.
Да се сложувам он пошто беше нешто аут оваа сезона и ако сака да си ја врати старата форма треба да игра во јака лига.Точно така.Никој фудбалер како Ето не би сакал да продожи таму зошто таму ќе му пропадне формата бидејќи ќе игра со 3 класи послаби играчи.
Е тешко да си оди, само што дојдеМилито нема врска од Фудбал нека оди од Барса