Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе седи не ме знаеш работава.
Ниеден УСПЕШЕН и КВАЛИТЕТЕН тим не оди со мислата да одигра нерешено!
Поентата е да се победи.Тоа е целата поента во било кој спорт.А сеа ако сака некој да се теши,тоа е веќе друго.
Citam smeski od preeska! Ma nemoj molim te!!! Odat na pobeda ama zadovolni se i so nereseno! Vo ovoj slucaj barca e luzer, a zamisli Ronaldo da daese gol! Au au au! Pozdrav:tv:

Citam smeski od preeska! Ma nemoj molim te!!! Odat na pobeda ama zadovolni se i so nereseno! Vo ovoj slucaj barca e luzer, a zamisli Ronaldo da daese gol! Au au au! Pozdrav:tv:

Никој не се задоволува со нерешено. Ниедна голема екипа. Целта е да се победи!

Замисли да дадеше, ама НЕ даде!

Никој не се задоволува со нерешено.Ниедна голема екипа.Целта е да се победи!

Замисли да дадеше,ама НЕ даде!
Ima nekoi natprevati koi se mosne nevozmozni da se postigne pobeda,kako na primer denesniot! Yes deka site ekipi odat na pobeda,ama nekogas treba i realno da se gleda! Barca e ekipiste baska i igrase doma!!! Znam deka Ferguson e zadovolen! A i Ronaldo:
Today I didn't score," he told Sky Sports. "No problem, now I'm going to score in Manchester. Nil-nil is a good result. Of course, if you score a goal it is better for us. We didn't score, but 0-0 is good.

А бе не велам јас дека секогаш мора да се победи и многу добро знам дека има тешки натпревари кои завршуваат нерешено.
Само поентата ми е дека сите одат на победа и дека 0-0 и не е баш добар резулат.Кога тежок меч ќе заврши така,нормално дека ќе изјавуваат не е лошо,дека е добро,ама во спортот не треба да се задоволуваш со просек.

А бе не велам јас дека секогаш мора да се победи и многу добро знам дека има тешки натпревари кои завршуваат нерешено.
Само поентата ми е дека сите одат на победа и дека 0-0 и не е баш добар резулат.Кога тежок меч ќе заврши така,нормално дека ќе изјавуваат не е лошо,дека е добро,ама во спортот не треба да се задоволуваш со просек.
Ja tupime i dvajcata! Aj nema veza! Samo znam deka Manchester e pozadovolen od barcelona ;):baeh:

Ниеден УСПЕШЕН и КВАЛИТЕТЕН тим не оди со мислата да одигра нерешено!

А кога играат два УСПЕШНИ и КВАЛИТЕТНИ тимови, и тогаш???

незнам шо ти е поентава на муабетов

А кога играат два УСПЕШНИ и КВАЛИТЕТНИ тимови, и тогаш???

незнам шо ти е поентава на муабетов

Поентата е дека,не треба човек да се задоволува само со нерешно и да се радува на тоа.Успех е кога ќе победиш.:smir:

Поентата е дека,не треба човек да се задоволува само со нерешно и да се радува на тоа.Успех е кога ќе победиш.:smir:

Така,

но кога играат два квалитетни тима (во случајов) ,
а посебно кога едниот игра на теренот од противникот може да биде задоволен со тоа што не загубил на гостински терен,
така целта им е исполнета,
не во целост, но доволно :)

Океј, за да не одмарате од темава не во целост, ама доволно - додека помине реваншот и кога ќе се види кому Талија била навртена периодов - искулирајте :)

не се плашете ке ги средете у сред Манчестер

Море каква среќа имавте што роналдо промаши али пак е добро тоа што дома сега ќе ве скапиме:baeh::baeh:

Хаха! Ќе не скапите хаха кај нас дома имавте среќа што не ви дадовме гол а тоа што роналдо промаши и го правите добар играч, еве се виде еден пенал неможе да даде а голот му беше празен а вие ни еден напат цел не направивте само се браневте грешка направивме што меси ни излезе ама бомбата на анри среќа имавте што ван дер сар успеа да ја одбрани некако. И да знаете и на ваш терен на олд трафорд ќе играме вака па ќе видиме кој е појак и сега се виде дека барца е поквалитетна од манчестер имаше голем посет на топката но реванш е кај манчестер и ќе видиме како ќе играте. Поздрав до сите фанови на Барса и да се надеваме на победа

Ќе биде.

Трпение - спасение.

Роналдињо ќе се врати за реваншот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom