Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекував ваков резултат денес со оглед на формата и резултатот од првиот натпревар. Мислам дека Меси ќе се врати за полуфиналето и со тоа секако играта ќе биде барем едно ниво погоре. Сепак мислам дека се мали шансите за пласман во полуфинале. Манчестер игра многу подобро од Барселона годинава.

Веќе сме во полуфинале друже :helou:

Иначе, во таков натпревар не важи кој игра подобро, форма и слично.

Све је могуќе.

На Камп Ноу да не примиме гол, и голем дел од работата ќе биде завршен.

Грешка де на финале мислев:) На Камп Ноу може нема ама кога оваа сезона на гости Алмерија, Гетафе, Бетис итн не притискаат и ни даваат по 2 гола тогаш помисли како ќе биде на Олд Трафорд.

добро смислено, тешко остварливо.. :vozbud:

Добро бе ај стига го тупете.

Се паднавме со вас и право како орли врз плен тука се нафрлувате. Кога ќе завршат и двете утакмици ќе збориме.

Сега мрш не јадете го*на.

apel do site navivaci na Man U!!

da ne ispadnime nekulturni pred fanovite na Barca,ve molam bez navredi i provokacii da diskutirame ok???do 22 ili 23 april ima vreme.formata,kondicijata i povredata na igracite(ako gi imaat) ce kaze se.sega e prerano za diskusiii.ima razlika megu mecevite vo LS i vo prvenstvata vo koi igraat.pr.liverpool.
se nadevam deka diskusiite ce prodolzat na pravo nivo:) pozzz

apel do site navivaci na Man U!!

da ne ispadnime nekulturni pred fanovite na Barca,ve molam bez navredi i provokacii da diskutirame ok???do 22 ili 23 april ima vreme.formata,kondicijata i povredata na igracite(ako gi imaat) ce kaze se.sega e prerano za diskusiii.ima razlika megu mecevite vo LS i vo prvenstvata vo koi igraat.pr.liverpool.
se nadevam deka diskusiite ce prodolzat na pravo nivo:) pozzz

Поштуем. Играчите на теренот се тие што ке пресудат. Ние не сме никаков ама баш никаков фактор овде.

Ја не знам ова толку да се јадело гомна од страна на симпатизерите на Манчестер (ПОЕДИНЦИ!) Барем забришите се! Имате околку устата малце...

Ја не знам ова толку да се јадело гомна од страна на симпатизерите на Манчестер (ПОЕДИНЦИ!) Барем забришите се! Имате околку устата малце...
pa se jade gomna zaso se osekjaa jaki.. duri ne dojde nekoj da gi spusti kao milan prosla godina pa gi nemase nigde..a kako trgnale natamo idat

pa se jade gomna zaso se osekjaa jaki.. duri ne dojde nekoj da gi spusti kao milan prosla godina pa gi nemase nigde..a kako trgnale natamo idat
Ne letaj visoko, ke padnes nisko! Vie letavte visoko na pocetok i ostanavte so *urot v race.
Sekoja cest za fanovite na Barselona, klub koj mnogu go cenam i pocituvam i izjaviv pogore deka ocekuvam odlicen dvomec i neka pobedi podobriot!

Значи какво дерби ќе биде, само да ја подобрат малце формата Барселона, ( не велам за навреда, туку да гледаме квалитетен фудбал ), како навивач на Манчестер, сакам победа, но што ако не победиме, би требало да се нервирам ? - Не. btw:
Барселона - Шалке 1-0
Yaya Toure 1-0
Highlights

Очекувам брз динамичен натпревар..И секако, очекувам Барса да победи..Да ги спушти малку фергусоновци на земи..Оти многу во облаци летаат, како најјаки!:cug:

Абе чим игра Бојан Кркич тешко да победи Манчестер и редно е и Барса да победи во финале како што направи Милан од Ливерпул,Манчестер јунајтед и Челзи победи во финале милан затоа не се знае а и ќе гледаме добар фудбал и јас мислам дека Барса ќе победи во полуфиналето со Манчестер знам дека и Манчестер имаат квалитети ама јас мислам дека Барса си е Барса и нема тука што мислам дека Барса ќе оди во Финале итоа заслужено.Поздраво до сите Фанови на Барса и се гледаме во Финале.
icon10.gif
Поздрав

Кој последен се смее, најслатко се смее.

Мир до 22ри, и свиркајте си.

Да даде Бога Рајкард да се опамети малце, оти инаку готови сме.

Барса се супер, Манчестер исто. Ние малце не сме во форма (малце повеќе), ама јебига, ќе биде и тоа. Манчестер пак се бааги залетани. :)

Ама топката е округла. :)

Се е можно, џабе се сите прогнози. Кога ќе свири судијата крај, тогаш ќе праиме муабет. :)

Поздрав до сите навивачи на обата тима, се надеваме на одличен фудбал и одлична дискусија овде на форумот. Не мора да има расправии. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom