Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цела утакмица напаѓаме, теренот жива вода, мораше да тепаме, противниците паѓаа како пи*ки невидени, ама пак им го турија на крај :pipi:

Шлап шлап шлап, гол. :)

Викецот и Турам денес покажаа како треба еден голман и еден централен бек да си ја вршат работата :pipi:

Не велам дека е незаслужена победава, добро игравте денес иако теренот беше страшно тежок за игра.
Честитки за победата!!! :smir:

Пофалете го Рајкард бар,добар потег направи

Пофалба за Рајкард.

Заслужена победа. На Меси не му беше денот нешто или не е навикнат на лизгав терен. Многу добро изиграја Иниеста, Турам, Замброта и Викецот (малку чудно е да го фалиме :D )

Со оваква формација ги отупува Роналдињо и Кркич...откако ја смени формацијата и Кркич отиде десно, не се виде...Роналдињо ај има искуство и како така ја изврши задачата.

Ај честито победа,нека ви се множат.Овие од Реал М таман изгледа се понадеваа дека кикснавте!:pos2:

jas vikam deka real se veke stasani od strana na barselona samo niv ne mu e seuste jasno.veke mozam da vidam kako puyol go kreva peharon vo maj.parite ne se se tradicijata go pravi klubot.EVERY BODY THAT LIKES REAL MADRID CAN SUCK A DICK

Sega za sega real ali na krajot BARSA ce ja osvoi i ligata i kupot:smir:

А што сте вие едниииии...ти внук да не си му на тој кај Миленко шо беше шо го читаше Нострадамус......знаев ја ми личиш по очите....

Кој црн добар потег на Рајко фризура...ја мислам дека беше глуп потег...без природен класичен шпиц играа.....

Голот на Чави секоја чес кога му ја збаботи со се Рикардо влезе:vozbud:

Ја немаше магијата од порано во играта на Барса и коментатрот шо е за вас призна.:vozbud:

Треба да се смени многу.Се извадивте.Што е тука е..Колку толку поинтересно ке биде инаку монотонија ке беше..

А што сте вие едниииии...ти внук да не си му на тој кај Миленко шо беше шо го читаше Нострадамус......знаев ја ми личиш по очите....

Кој црн добар потег на Рајко фризура...ја мислам дека беше глуп потег...без природен класичен шпиц играа.....

Голот на Чави секоја чес кога му ја збаботи со се Рикардо влезе:vozbud:

Ја немаше магијата од порано во играта на Барса и коментатрот шо е за вас призна.:vozbud:

Треба да се смени многу.Се извадивте.Што е тука е..Колку толку поинтересно ке биде инаку монотонија ке беше..

Наградно прашање. Какви беа условите за игра? Каква магија в базен?

Тешко одеше ама сепак најважно е што сега разликата е 6 бода. Сеуште е солидна предноста ама сепак постојат какви такви шанси.

Наградно прашање. Какви беа условите за игра? Каква магија в базен?

Добро де. Ама некој пред мене пишал одлична игра зато инаку шо не беше време не беше за играње...

Теренот беше за никаде и за двете екипи посебно за екипата што напаѓаше и чија главна особина во играта и е брзината,дриблингот и техниката на поединците т.е Барселона. Сепак успеавме на крај да победиме и да се доближиме што поблиску до Реал. Чави е во животна форма оваа година, го покажа тоа и во настапите за репрезентацијата, но и Џовани заврши голема работа. Не ми се допаѓаше формацијата на Рајкард после измените, но тоа е тоа, резултатот е најважен на крајот. Не чекаат тешки натпревари па мислам дека следната утакмица со Севиља ќе биде многу важна за Барселона не само за бодовите тука и на психолошки план. Сега постои поголем притисок врз Реал Мадрид па што поскоро чекаме следен нивен кикс за да им се доближиме уште повеќе.
mes que un club

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom