Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не ви расипувам радост,али со Мајорка игравте...

Barca FOREVER !

Лоша игра ама добро важни се 3те бода. Наредните 3 кола се релативно лесни па би требало да се очекуваат 9 бода.

Кој тоа лажеше дека Пујол се обричил ? Еве го гледам сега уште ги држи локните...!

aбе кажав негде дека тоа беше заебанција на спорт.ес за некојси празник во шпанија, само што сите наседнаа :jaj:

е сега за барса вечерва и на сите што мрчат ќе им го цитирам ето...уште еднаш

Winning, winning and winning, I don’t care how!!! The fans come to the ground to see us winning, whatever the performance, We need to win, to earn the points. I don’t care if we play ugly football. The only thing I am interested in are the three points.

баш така, и мене ми се битни само три бода

Честито победа.. нова година... Божик и се по ред.. Поздрав

Ај со среќа нека ни е победава и да ни се множат :)

Фала богу, редно време беше и ние да тепаме. :)

Ај ќе биде подобро. :)

Утре играме со Севиља. Без Деко, без Роналдињо, без Туре, без Меси...
губиме....

Утре играме со Севиља. Без Деко, без Роналдињо, без Туре, без Меси...
губиме....

Со Ето, Анри, Гудионсен, Иниеста, Пујол, Џовани, Бојан ...

Или ќе тепаме или нерешено :pipi:

Kануте и Кеита се како пола тим во Севиља, а они нема да играат...така да израмнети ке бидеме. :)

Не Ето не е во Африка, ги одложи првите настапи само за да игра за Барса...каталонско срце јебига! за недела дена ке се приклучи на Камерунскиот состав. А можно е и ич да не отиде.:pipi:

ја сум каталонец и за барса душа давам сум бил на барса левски и со роналдинјо се сликав а она за барса севилја ние тепаме малиот ке ги дадат головите мислам на бојан а за ето не у африка оној маркез вика дека севилја била у топ форма читав на www.fcbarcelona.cat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom