Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па изгледа ке заврши 2-0!Иако уште не е завршена утакмицата да ви честитам победа!:smir:

Рутинска победа. Одлично изиграно!

Особено ме импресионираше Пујол денеска :)

честито победа .... :tv:

леле леле партали сме ги сториле 2-0 мозевме усте 3 ама нисо ако и ова е добро а и на кајгаа тип лигана ја фатив со 3 бода

Како прво ич не ми се свиѓа Пујол што иде напред. Па повеќе тој е напред одколку Меси. Меси се исебичи 2 пати. Роналдињо и останатите беа добри (значи не прекрасни) со исклучок на Туре. Сега за сега најдобар им е. Ништо не проаѓа кај него. Ни топка ни играч

На крај кога излегуваше Роналдињо ми изгледаше некако како многу налутен да беше нешто.

Очекувана победа без никакви потешкотии, иако можеше и со повеќе голови.

Очекувана победа без никакви потешкотии, иако можеше и со повеќе голови.

Не бре стига голови беа..ја фатив од 0-2 гола....4000 денари у џеб.
Иначе за утакмицата беше супер и сега со овие 10 бодови што ги имаме автоматски сме влезени во осмина финалето.:helou::helou:

Браво за
Henry.gif

Не бре стига голови беа..ја фатив од 0-2 гола....4000 денари у џеб.
Иначе за утакмицата беше супер и сега со овие 10 бодови што ги имаме автоматски сме влезени во осмина финалето.:helou::helou:
Viktoranius utre da castis :D
sepak cestito pobeda PozdraV

барса треба да тепа барем 2-0 за да докажат дека влагаат во опасна форма. барем знам дека меси сигурно ќе дае гол :vozbud: мој тип 3-0

абе ѕвер сум еј, шо друго да кажам да кажам,освен да дадеа барем уште еден гол:vozbud::vozbud::vozbud:

Рајкард рече дека мора да постигнеме гол во раната фаза од натпреварот и ете го ТИТИ во 6та минута:vozbud:...само така нека продолжи голови да брца. =)

Igrata si bese super . Epten se iznasmeav ko vidov bol posesion od 65:35 (ne mi zamervajte za 1-2 procenti zanemarlivi se vo odnos na ostatokot :P)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom