Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе не знам на кој новинар му текна дека роналдињо 4е си оди имасе казано тој 100 пати дека не си оди од барселона до крајо на кариерата а то мозе да се слусни од секоја негова изјава со ја дава дека од ден во ден е посрејкен во барса и нема намера да ја напусти барса до крајо на кариерата а сеа по4нува да се врај4а во форма со зна4и дека сеа сансите се 0% зато не трескајте глупости

Роналдињо и Ето го бркаат Рајкард

6F23D1EC5A34E340B7FB85DF9FF3BF7A.jpg
Ѕвездите на Барселона се здружени за да го избркаа тренерот Франк Рајкард, открива мадридскиот "Ас". Според весникот незадоволството против Холанѓанецот е толку големо што дури и до неодамна раскараните Роналдињо и Ето се здружиле и веќе размислуваат како да го полеат со вода Рајкард. Тој, пак, е на чисто за незадоволството кон него и нема трпение да дојде 30 јуни кога му завршува договорот со каталонците.
Според "Ас" незадоволстото на Роналдињо е предизвикано од постојаните гласини за неговиот трансфер. Бразилецот смета дека тренерот не го заштитил доволно кај шефовите на клубот и медиумите и со тоа го засилил шпекулациите за неговата разделба со Барса. Ето пак е убеден дека неговата тешка повреда, која со месеци го оддалечи од теренот се должи на несоодветните летни подготовки, што ги спровел Рајкард. Како единствено решение на конфликот се очекува заминувањето на Холанѓанецот што е можно побрзо.

Лам воодушевен од интересот на Барса
Германскиот репрезентативен бек Филип Лам изрази големо задоволство што за него е заинтересиран клуб како Барселона. Моменталниот фудбалер на Баерн Минхен многу често се спомнува како можен наследник на Италијанецот Џанлука Ѕамброта, кој изјави дека не е среќен во Шпанија, дека не може да се навикне на стилот на живеење и на игра во оваа земја и дека би сакал да си оди по завршувањето на оваа сезона.
"Воодушевен сум од идејата да играм во Барселона. Барса, Реал Мадрид или Челзи се клубови во кои може секој играч да се развива. Веќе имам 24 години и мислам дека тоа е одлична возраст за да заиграм во вистински фудбалски гигант. На 29 години е веќе доцна", изјави Лам.
Многу е веројатно е дека на патот на неговата желба да заигра во Барселона може да застане раководството на Баерн Минхен. Лам оваа сезона е еден од клучните фудбалери на баварскиот клуб, а неговиот договор со Баерн истекува дури во 2009 година.

Роналдињо и Ето го бркаат Рајкард

6F23D1EC5A34E340B7FB85DF9FF3BF7A.jpg
Ѕвездите на Барселона се здружени за да го избркаа тренерот Франк Рајкард, открива мадридскиот "Ас". Според весникот незадоволството против Холанѓанецот е толку големо што дури и до неодамна раскараните Роналдињо и Ето се здружиле и веќе размислуваат како да го полеат со вода Рајкард. Тој, пак, е на чисто за незадоволството кон него и нема трпение да дојде 30 јуни кога му завршува договорот со каталонците.
Според "Ас" незадоволстото на Роналдињо е предизвикано од постојаните гласини за неговиот трансфер. Бразилецот смета дека тренерот не го заштитил доволно кај шефовите на клубот и медиумите и со тоа го засилил шпекулациите за неговата разделба со Барса. Ето пак е убеден дека неговата тешка повреда, која со месеци го оддалечи од теренот се должи на несоодветните летни подготовки, што ги спровел Рајкард. Како единствено решение на конфликот се очекува заминувањето на Холанѓанецот што е можно побрзо.

Мадридскиот АС.....се е кажано.:uvo:

Мадридскиот АС.....се е кажано.:uvo:

Per so ima vrska moze ima nekoja vrska za drugi muabeti ..ama nemoze se so ke kazat madridski vesnici za Barsa i katalonski vesnici za Real da se smeta kako laga prvoklasna.Tie se mnogu jaki vesnici imaat informacii najcesto od prva raka.Moze nekad i spekulacii pisuvaat ama toa e del od nivnata rabota.

Moze i da ima vrska so vistinata ama moze i ne.Ama muabetot mi e so ako e kazano od madridski vesnik ne znaci deka odma so ke kazat za Barsa ke izlazat.

Ako Mak sport pisuva za Pelister od Bitola ke lazat.??????????????

Per so ima vrska moze ima nekoja vrska za drugi muabeti ..ama nemoze se so ke kazat madridski vesnici za Barsa i katalonski vesnici za Real da se smeta kako laga prvoklasna.Tie se mnogu jaki vesnici imaat informacii najcesto od prva raka.Moze nekad i spekulacii pisuvaat ama toa e del od nivnata rabota.

Moze i da ima vrska so vistinata ama moze i ne.Ama muabetot mi e so ako e kazano od madridski vesnik ne znaci deka odma so ke kazat za Barsa ke izlazat.

Што е следно? Реал Мадрид го купиле Роналдињо во зимскиов преоден? :P

Како и да е, јас мислам дека ова е дезинформација, и дека е рано да се зборува за било какво бркање и сл.

Мак спорт бе брате, Пелистер, Вардар ... македонска лига. Не ми е јасно како направи ваква споредба :smir:

Што е следно? Реал Мадрид го купиле Роналдињо во зимскиов преоден? :P

Како и да е, јас мислам дека ова е дезинформација, и дека е рано да се зборува за било какво бркање и сл.

Мак спорт бе брате, Пелистер, Вардар ... македонска лига. Не ми е јасно како направи ваква споредба :smir:

Per gruba e sporedbata ama toa e.Madrid e glaven grad i povekjeto od mediumite se tamu.

Ako nekoj vesnik od Valensija napise neso za Real ne znaci deka od start e netocno.

Eve MARCA napisa za Ramos i Milan ama nema vrska.:smir:

Per gruba e sporedbata ama toa e.Madrid e glaven grad i povekjeto od mediumite se tamu.

Ako nekoj vesnik od Valensija napise neso za Real ne znaci deka od start e netocno.

Eve MARCA napisa za Ramos i Milan ama nema vrska.:smir:
море мадритските весници немзои да зна колку оние со зна во барселона оти тие не казаја туку ови од мадрид у4ениве одма роналдињо во реал а то ја го карактеризирам како виц на деценијата

Мак спорт е единствениот весник(за спорт) во Македонија. ВО Шпанија да ти ги набројувам колку се ?
Не свати дека за престиж се работи тука или само провоцираш(се правиш глуп?). Го прочита текстот па да коментираш? "Ето бил незадоволен дека е повреден, и смета дека е тоа поради лошата пред-сезона"- Кога го изјавил ова Ето, а тоа за Роналдињо да не зборувам, види на страната за Барса вчера има интервју со него(видео клип има) како изјавува дека е бескрајно среќен(што ти значи ова?) и дека никогаш не размислувал да го напушти клубот.

А тогаш од кај знаеш дека за Рамос е шпекулација ? Или тоа дека фан на Реал па така си се тешиш?-Значи не викам дека е вистина, али преслушај се што напиша.

Абе сеа не мора да значи дека тоа што го изјавиле Ас не е точно почекајте па ќе видите. Вака вие правите дека се што доаѓа од Мадрид навива за Реал или е против Барса, не мора да значи можеби е вистина ама можеби.

што се смееш зошто да не остане во Барса :uvo:
more toa e moe mislenje lele jas taka kazuva spored site JAKI igraci sto igrale Figo zamina vo Real za povejce pari Ronaldo vo Real za Pari Zidan se razbira NAJGOLEMIOT TRANSVER I se razbira se napolna do 33ili nz kolku god od pari koj uste Anri ete mozi kako so slusav imal zelba so Eto da igra ali sepak mislam za Pari zamina vo Barca sepak toa se moi mislena i taka mi padna smesno:smir:

FIROFOTO-QU_FUT071922.jpg

ГИ ИМАМЕ НАЈДОБРИТЕ:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom