Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
start

epa ajde so sreka za barca, da se vratime ovaa godina kade sto i pripagame, i da go vratime peharot sto lani go izgubvme iako nepravedno,ali sepak, sezonata 2006/2007 pomina , taka da taa ja zaborame i pocnuvame od utre, t.e zadutre protiv rasing kade se ocekuva domakinot da bide demoliran :))) od trioto RONALDINHO ,ETO'O , HENRY
moj tip : rasing 0-2 barcelona

epa ajde so sreka za barca, da se vratime ovaa godina kade sto i pripagame, i da go vratime peharot sto lani go izgubvme iako nepravedno,ali sepak, sezonata 2006/2007 pomina , taka da taa ja zaborame i pocnuvame od utre, t.e zadutre protiv rasing kade se ocekuva domakinot da bide demoliran :))) od trioto RONALDINHO ,ETO'O , HENRY
moj tip : rasing 0-2 barcelona

hahaha! Abe eve jas nisto ne vikam...ama kazi mi sto imase tuka nepravedno ajde??

афф.. не почнујте пак...

Признавам дека Реал зедоа титула на фер начин, немаше мамење.

Е сеа шо беше педерски, беше ама ај....за меѓусебни дуели....а барса имаа подобра гол разлика...ffs :)

епа тоа правило е само во Шпанија...али шо е тука е, Олегуер ја продаде титулата...само тој е крив, и место да го шитнат него тие белети...сега Олегуер ке биде прва замена за Замброта-и недајбоже овој да се повреди....
Роналдињо деновиве би требало да добие шпански пасош исто како и Дос сансос...сега ке имаме само 2ца Non-Eu играчи (ето и туре) и се отвара место за уште еден таков играч

BRAVOO REAAAL! pak vo 103 min? hahah vazno tepaja pa nema vrska vo koja minuta! Znaete vie kako igraat germancite, treba site da ucat od niv "do posledniot svirez na sudijata" igraat!

не за џабе реал им се стални пациенти на Барен...па би требало да научиле нешто од нив :)
Сепак не научиле да не примаат гол во 1ва минута :)

не за џабе реал им се стални пациенти на Барен...па би требало да научиле нешто од нив :)
Сепак не научиле да не примаат гол во 1ва минута :)

Тоа не научиле ама научиле да земаат титули и да ја срамат Барселона кај сакаат.

аеее, не беше тоа моабетот али ајде....ај да не пишувам,само џабе нервози и џабе работа ке им прајме на Модераторите...

Нова вест!

Конечно му стигнал поклонот на Олегер!!!

Бело ауди а8, со бели кожни седишта и грамофон:pos: Како и нов телефон BENQ-Siemens... Ме чуди од каде му се, циган а од кај најде таква пара? Аааа уствари му дава Барса него плата или тој и плаќа на Барса пари за да игра?:pipi:

Доста беше оф топик, да не ве бришам, ок? ;)

Nisto ne pisavme glupo...barem ne jas...ama me nervira sto vika dale vo 103 min. Koja 103 bre vo 79 padna golot! Fudbal se igra 90 min. ili posle 70 min ne smee da se dava gol a???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom