Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Crazy P0Y0L напиша:
пијан си?
п.с. те сакам :)

сите навивачи на барса клик ТУКА .

Не спамирај. Пиши на - Во врска со љубовта, педерчино една :pos:

Crazy P0Y0L напиша:
пијан си?
п.с. те сакам :)

сите навивачи на барса клик ТУКА .

E,нееее.....!!!
Знаел типот уште тогаш хахаха

Abe kakvi sve igraci imate i vo osmina finale ispadnavte vo spansko ja izgubivte titulata sega pa uste kupuvate za slednata sezona pak da gubite anri ne e toa so bese pomina negovoto ronaldinjo vide pari i pocna slabo da igra se karaat megu sebe i sakate slednata god dobra sezona epa nema samo sto vi vredi vo timot e mesi pozdravce do toj si znae koj e

Golden_boy_HUS напиша:
...pozdravce do toj si znae koj e

Ѓорѓи устав. Пајпер ми е омилена. Нека постои.

ебаго.

Анри ќе пее на каталонски од крај на август, па ќе видиме дали зборуваш глупости. Иако јас знам дека да :)

Serpico напиша:
Ѓорѓи устав. Пајпер ми е омилена. Нека постои.

ебаго.

Анри ќе пее на каталонски од крај на август, па ќе видиме дали зборуваш глупости. Иако јас знам дека да :)
Abe mozda ke pee ama deka ke igra dobro sigurno ne.

Golden_boy_HUS напиша:
Abe mozda ke pee ama deka ke igra dobro sigurno ne.
Ако така велиш...

Еве една од првите слики на Анри по пристигнувањето во Каталонија:vozbud:
foto_226169_CAS.jpg

А за ГолденБој Златко, еве едно клипче...

серпико имаш поздрав од баскетбол тимот на реал.30 титула

Честитки Иван фала на поздравот. Тебе те поздравува дечкото со кренат палец од сликата погоре :)

jove_bt напиша:
Eте го и Виера Џуниор некни постирав ама само како шпекулација беше. Ете денес сигурно е. Значи сјачваме сјачваме... Ми мириса на CL трофеј :)

koj viera junior bre ??? do vcera ime ne mu znaevte vie od barca sega toj bil viera junior! aj ve molam ne se furajte mnogu!!!

инаку јаја туре е супер играч, барем го имам гледано додека играше во олимпијакос, а во монако го немам следено многу. btw брат на коло туре од арсенал и колку што се сеќавам лани и арсенал го бараше

Taка е Бобиче. Ја ги поштуем тетовчане, али да причекамо па да видимо како ќе се покаже Туре-во.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom